Autor: Informer.rs

22.05.2019.

18:57

Foto:

Sport

DA LI SMO TO VEĆ DOBILI IME NOVOG SUPERLIGAŠA? Inđija razbila Dinamo, Vranjanci pred teškim zadatkom!

Fudbaleri Inđije na odličnom su putu da sjajnu sezonu krunišu onim što je bio cilj na samom početku takmičarske godine. Nakon što su se domogli plej-ofa, uspeli su da posle velike borbe eliminišu prvo Zlatibor (2:1), a onda i Radnički iz Kragujevca (posle penala).

U NIŠU ĆE NAVIJATI ZA ZVEZDU! Evo zbog čega Radnički želi da crveno-beli osvoje Kup!

Na redu je bio okršaj sa superligašem Dinamom iz Vranja koji je iza sebe imao jako lošu sezonu, pretio da obori negativne rekorde, ali je onda ugrabio slamku spasa koja mu očigledno neće mnogo pomoći.

Vranjanci su razbijeni posle nešto više od pola sata igre kada je na semaforu bilo već 3:0. U strelce su se upisivali Ivan Rogac iz jedanaesteca u 4. minutu, Srđan Dimitrov u 22. i Nikola Dimitrijević u 32. minutu. 

Odlični Dimitrov biće pravi heroj ukoliko njegova ekipa dođe do promocije jer je pogađao u sva tri dosadašnja okršaja u plej-ofu. 

(VIDEO) NAJBOLJI MOGUĆI ZAVRŠETAK FUDBALSKE SEZONE! Milojević i Milošević složni: Neka pobedi fudbal!

Zadatak Vranjancima dodatno je otežao crveni karton Lefterisa Matsoukasa koji je isključen u 52. minutu. Revanš je na programu 26. maja od 17.00, a pred Dinamom je gotovo pa nemoguća misija. Podsetimo, direktan ulazak u elitu obezbedili su TSC iz Bačke Topole i Javor iz Ivanjice.

Tagovi: