Autor: Informer.rs

24.08.2019.

21:10

Foto:

Sport

(VIDEO) "MLADI MOMCI" ZAPRETILI ZVEZDI! Jang Bojs lakom četvorkom preslišao Cirih pred put u Beograd!

Trener Gerardo Seoane se potrudio da malo odmori nosioce, ali i sakrije karte pred novi sudar sa Zvezdom. U odnosu na meč protiv srpskog predstavnika promenio je i formaciju sa 4-3-3 na 4-1-4-1.

PRIČA O NEMAČKOM MESIJU NJEGOVOM NESTANKU I NOVOM RAĐANJU! Marin, i duga potraga čiji kraj je razgalio "delije!

Napravio je i dosta promena u odbrani, kao i u vezi, dok su napred igrali Asale i Nsame koji je potvrdio da se nalazi u odličnoj golgetersoj formi pošto je postigao gol za 2:0 u 60. minutu kojim je utabao put ka pobedi. Prvi gol je pao u 29. minutu kada je Breher postigao autogol i na taj način je Jang Bojs stigao u prednost.

Čak i kada je bilo 1:0 Cirih nije baš uspevao da ugrozi ni ovu kombinovanu postavu Bojsa, a tek kada je domaćin postigao i treći gol se penala preko Ngamaleua bilo je jasno da će sa dobrim raspoloženjem ići u Beograd, a poslednji gol bio je delo Gaudina. Posebno švajcarski tim može da bude zadovoljan kako mu funkcionišu napadači.

Jang Bojs vs Crvena zvezda (4-3-3): Von Balmos - Lotomba, Cesiger, Luštenberger, Garsija - Sijero, Ebišer, Martins Pereira - Asale, Nsame, Ngamaleu.

Jang Bojs vs Cirih (4-1-4-1): Von Balmos - Janko, Burgi, Sorensen, Garsija - Luštenberger - Asale, Sijero, Gaudino, Fasnhat - Nsame.

Tagovi: