• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2019

15:29

PRIČA O NEMAČKOM MESIJU NJEGOVOM NESTANKU I NOVOM RAĐANJU! Marin, i duga potraga čiji kraj je razgalio "delije!

Crvena zvezda

PRIČA O NEMAČKOM MESIJU NJEGOVOM NESTANKU I NOVOM RAĐANJU! Marin, i duga potraga čiji kraj je razgalio "delije!

Podeli vest

Marko Marin i Crvena zvezda su dobitna kombinacija! Novi kapiten crveno-belih naterao je Nemce da ponovo pišu o njemu. Ovo nije običan tekst u stilu "gde su šta rade", ovo je tekst o čoveku koji je ponovo svoj na svome i koga niko na terenu ne može da zaustavi

Tekst je iz nemačkih novina preneo "Dojče Vele".

- Oduvek je imao špicast nos. Ali u međuvremenu je celo lice postalo malo grublje, manje mladoliko. Nije ni čudo, jer mladić sada ima 30 godina i pravi je gospodin fudbalskog cirkusa. To potvrđuju i simboli počasti. Sada Marko Marin na terenu predvodi ekipu beogradske Crvene zvezde kao kapiten. On je fudbalski lider - piše list "Rajniše post" iz Diseldorfa.

Nemci su ispratili meč u Bernu. Marin ih oduševio, a kako sami kažu nikon nije mogao da očekuje da će 10. stanica u karijeri ponovo probuditi onog čarobnjak sa loptom.

Odavno neko nije tako nešto mogao da kaže za Marina. Zapravo, bilo je tako davno da niko nije mogao da očekuje da će se takve reči opet čuti. Verovatno ni sam igrač. Iza njega je klasična priča o propadanju koju su doživeli mnogi talenti - piše "Rajniše post".

Foto: Starsportphoto

Nemci smatraju da je Marin suviše rano dotakao Zvezde.

- Njegov driblerski talenat i za ovu branšu tako tipična neprimerena i preuranjena poređenja sa neuporedivim Lionelom Mesijem stavila su Marina pod reflektore kojima nije bio dorastao premda ni on ni njegovi savetnici to nisu želeli da uvide.

 

 

A onda za kraj autor teksta oduševio je navijače Crvene zvezde. Prvo se prisetio slike koja je jako davana nastala u kojoj vezista pozira u crveno-belom dresu. Sve se potrefilo, ljubav, zadovoljstvo, posao.. Nemci su izgovorili ono što žele da čuju svi fanovi Zvezde.

- On je potreban Crvenoj Zvezdi. Šampionskoj tituli u prvoj svojoj sezoni doprineo je sa sedam golova i trinaest asistencija. To je bilans poput onog iz uspešnih vremena u Gladbahu i Bremenu. To je kasni dokaz da njegovih šesnaest nastupa za nacionalni tim nisu bili slučajnost. Možda "Marakana" bude njegova poslednja stanica u karijeri.

Za kraj Nemci su pogodili u centar.

- Pa ipak, verovatno je srećan što više niko ne piše o nemačkom Mesiju, kao što su engleske novine radile pre prelaska u Čelsi. Može biti da je gospodin Marin u ranu jesen svoje karijere ponovo našao sreću - tvrde Nemci.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59