Autor: Informer.rs

27.08.2020.

23:50 >> 20:26

Foto:

Sport

TRANSFERI UŽIVO (27. AVGUST)! Štoper ide iz Zvezde, Srbin "odrao" Portugalce!

 

23.10 - Toliko od nas za danas. Ponovo smo tu i sutra kada ćemo pratiti nastavak dešavanja na transfer pijaci!

22.40 - Atalanta je poslala ponudu Liverpulu za Marka Grujića, javlj Korijere delo Sport. Plan tima iz Bergama je pozajmica sa pravom otkupa, ali se ne navodi koje su cifre.

22.01 - Tijago Silva je uspešno prošao lekarske preglede u Milanu i pitanje je sata kada će biti i zvanično promovisan kao novi fudbaler Čelsija.

21.15 - Lacio ima novog golmana. Više o tome OVDE.

20.26 - Pojačanje stiglo u Juventus! Venston Mekeni sleteo je u Torino.

19.20 - Nekadašnji fudbaler Partizana "odrao" je Benfiku na rastanku! Pogledajte OVDE koliko je novca dobio Andrija Živković za raskid ugovora.

18.40 - Atalanta je odustala od dovođenja Florijana Tovana. Troškovi "operacije" oko dovođenja ofanzivca Olimpika iz Marselja su previsoki za Boginju provincije, čiji sportski sektor je sada u potpunosti usmeren na završetak pregovora oko dovođenja Alekseja Mirančuka iz Lokomotive.

17.51 - Zvanično! PSŽ se oprostio od Tijaga Silve. Dosadašnji kapiten bi u narednim satima trebalo da bude promovisan u Čelsiju koji će pojačati kao slobodan igrač.

17.20 - Žoze Murinjo je danas izuzertno aktivan na transfer pijaci, a posle desnog beka Metjua Dohertija koji stiže iz Vulverhemptona, Posebni je nanišanio još jedno izuzetno pojačanje - krilnog napadača Nikola Zaniola iz Rome.

16.45 - Štoper napušta Zvezdu, više o tome pročitajte OVDE.

15.03 - Malang Sar, novi je fudbaler Čelsija!

14.26 - Direktor Bajerna Karl Hajnc Rumeninge, demantovao je da "bavarci" žele Lionela Mesija!

14.05 - Fudbaler belgijskog Standarda Mergim Vojvoda potpisao je danas ugovor sa italijanskim Torinom, potvrdio je italijanski klub!

13.31 - Sadio Mane u Barseloni!? Senegalac još uvek nije produžio ugovor sa Liverpulom, a prva u red za ovog sjajnog fudbalera stala je upravo Barsa!

Informer

13.15 - Brazilski fudbaler Tijago Silva trebalo bi da obavi lekarske preglede u Milanu, uoči transfera u ČelsI! Kako se navodi, u poslednja dva dana Silva je postigao dogovor sa upravom londonskog kluba.

12.43 - Engleski golman Din Henderson potpisao je novi šestogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom Mančester junajted.

11.46 - Uprava Seltika zainteresovan je za napadača Atletika Ivana Šaponjića koji bi trebalo da psotane udarna igla čuvenog škotskog tima! Čeka se odluka "jorgandžija"!

Informer

11.00 - Prema navodima britanske štampe, Pep Gvardiola i uprava Sitija psolali su ponudu Lionela Mesiju i ugovor na tri godine!

10.50 - Vesten Mekeni iz Šalkea će u petak biti na medicinskim pregledima u Torinu, a ako bude sve u najboljem redu pojačaće ekipu Juventusa!

09.20 - Otac Lionela Mesija, Horhe stigao je u Mančester da bi pregovarao transfer svog sina u Mančester Siti!

Informer

09.18 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Šta se dešavalo u subotu možete da pogledate OVDE.