• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

21:28

TRANSFERI UŽIVO (26.AVGUST)! Napadač hoće de ide iz Zvezde, Čelsi potrošio 55.000.000 evra!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (26.AVGUST)! Napadač hoće de ide iz Zvezde, Čelsi potrošio 55.000.000 evra!

Podeli vest

Pratite uživo dešavanja na letnjoj transfer pijaci na portalu Informer.rs

 

21.47 - Menadžer Zlatana Ibrahimovića Mino Rajola kaže da njegov klijent nije produžio ugovor sa Milanom!

21.00 - Napadač hoće da ide iz Zvezde! Više o tome pročitajte OVDE.

20.22 - Oglasili su se iz Barselone nakon vesti da Mesi napušta Kataloniju. Više o tome OVDE.

19.46 - Zvanično! Din Henderson je potpisao novi šestogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom. Reprezentativac Engleske želi da se bori za mesto startera sa Davidom De Heom, a po novom ugovoru zarađivaće 120.000 funti nedeljno.

 

 

19.10 - Gotovo! Vedad Ibišević (36) nema nameru da ide u penziju. Doskorašnji napadač Herte je pronašao novi klub, a igraće i dalje u Bundesligi. Potpisaće jednogodišnji ugovor sa Šalkeom.

18.04 - Gotovo! Čelsi ima novog beka, Ben Čilvel iz Lestera zadužio je opremu "plavaca" u transferu vrednom 55.000.000 evra!

 

 

17.40 - Tijaga Silvu još samo lekarski pregledi dele od potpisa za Čelsi, a navodno mu je obećana i kapitenska traka.

 

 

17.05 - Da li je ljubav Mesija i Barselone morala baš OVAKO da se završi?

16.20 - Hames Rodrigez nalazi se blizu dogovora sa Evertonom! Potpuno neočekivani transfer je na pomolu.

 

 

15.35 - Urugvajski napadač Edinson Kavani, nakon odlaska iz redova PSŽ-a na meti je mnogih evropskih klubova. Uprava Juventusa ponudila je urugvajca ugovor, međutim, on ih je bez razmišljanja odbio!

 

 

15.10 - Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović igraće i naredne sezone za Milano, preneli su italijanski mediji. Ibrahimović je navodno pristao da produži ugovor sa Milanom na još jednu godinu. Švedski napadač će, kako su preneli mediji, novim ugovorom zaraditi sedam miliona evra.

 

 

14.13 - Golgeter Lester sitija Džejmi Vardi, produžio je ugovor sa "lisicma"!

13.30 - Englezi pobrkali lončiće! Vest da je Aleksandar stanojević blizu klupe Ridinga, nije tačna! Reč je ipak o Veljku Paunoviću!

Foto: usatoday

12.53 - Leo Mesi ima slobodan izlaz iz kluba na osnovu klauzule u ugovoru koja mu to dozvoljava. Ako se Barsa umeša u posao i pobuni, Argentinac ima pravo da zatraži pomoć od FIFA, te napusti onda napusti Kataloniju bez obeštećenja!

12.00 - Napadač Crvene zvezde Aleksa Vukaonović, prva je želja Nenada laltovića u ovom prelaznom roku. Više o tome pročitajte OVDE.

Foto: Starsportphoto

11.20 - Real pregovara u vezi sa slanjem Marijana Dijaza na pozajmicu u Benfiku.

10.20 - Argentiac Lionel Mesi, kako javlja britanska štampe, mogao bi ovog leta da pojača Mančester siti i tako ponovo sarađuje sa svojim velikim prijateljom Pepom Gvardiolom!

Foto: ap photo

09.12 - Novi trener Juventusa Andrea Pirlo potvrdio je da će Gonzalo Iguain napustiti klub ovog leta.

Foto: Tanjug

09.10 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Šta se dešavalo u subotu možete da pogledate OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija