• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

23:55 >> 23:43

TRANSFERI UŽIVO (25. AVGUST)! BOMBAAAAAA - Mesi odlazi iz Barse! Makeda ima novi klub!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (25. AVGUST)! BOMBAAAAAA - Mesi odlazi iz Barse! Makeda ima novi klub!

Podeli vest

Pratite uživo dešavanja na letnjoj transfer pijaci na portalu Informer.rs

 

23.55 - To je to za večaras! Bilo je jako burno! Ponovo smo tu i sutra kada pratimo nastavak možda i najuzbudljivijeg prelaznog roka u prethodnih par godina!

23.43 - Atletiko Madrid se ponovo aktivirao kada je u pitanju potencijalno dovođenje ALeksandra Lakazet. Ipak, to će izvesno značiti i odlazak nekog od napadača DIjega Koste ili Alvara Morate.

23.15 - Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars ne krije želju kluba da u svojim redovima vidi Luisa Suareza, ali će to biti komplikovana operacija za Kopljanike.

- Šanse za njegov dolazak su prilično male. Imali smo kontakte, normalno je da budemo u kontaktu sa bivšim igračima kluba -  rekao je Overmars.

21.25 - Navijači Mančester sitija ne moraju da brinu oko budućnosti Pepa Gvardiole bez obzira na to što mu je ostalo još samo godinu dana ugovora. To je poručio predsednik Građana Haldon Al Mubarak. - Nema žurbe. Razgovori su prirodni, naši planovi za budućnost su usklađeni. Verujemo jedni drugima - rekao je Al Mubarak.

Foto: ap photo

 

21.17 - Italijanski mediji tvrde da će Zlatan Ibrahimović u narednih 48 sati potpisati novi ugovor sa Milanom.

21.14 - Predsednik Bajerna Karl Hajns Rumenige rekao je da "mu se čini po tome kako se oprostio od njega", da Alkantara napušta Bavarce. Navijači Liverpula čekaju!

 

 

20.58 - Nakon što je proglašen krivim za tuču na Mikonosu, selektor Engleske Geret Sautgejt uklonio je Harija Megvajera sa spiska za početak Lige nacija.

 

 

20.12 - Bruja svet o odlasku Lionela Mesija iz Barselone. Još jedna potvrda, legendarni Karlesa Pujola je na svom Tviteru napisao:

- Poštovanje i divljenje, Leo. Sva moja podrška, prijatelju".

 

 

 

19.20 Fudbaler Barselone Lionele Mesi saopštio je ovog utorka predsedniku kluba Đozepu Bartomeu da želi da ide već ovog leta, prenose svi svetski mediji. Više o ovome možete da pročitate OVDE.

 

 

19.00 - Liverpul i Bajern i dalje pregovaraju oko transfera Tijaga Alkantare. Kako prenose mediji redsi su ponudili 27.000.000, a Bavarci traže 36.000.000.

18.59 - Antonio Konte ostaje trener Intera, potvrdio je klub.

- Današnji sastanam između čelnika kluba i Antonija Kontea je bio konstruktivan na temu kontinuiteta rada i deljenja zajedničke strategije. Na temeljima koji su već postavljeni, nastavićemo zajedno da gradimo“, stoji u kratkom saopštenju Intera.

18.30 - Pedro je novi igrač Rome! Španac je potpisao ugovor na tri godine sa timom iz Rima.

 

 

17.04 - Paulo Dibala nije i neće biti na prodaju ovog leta, već je planirano da bude ključni igrač Juventusa u narednoj sezoni. 

17.00 - Kako su objavili Italijani Zlatan Ibrahimović se još nije dogovorio sa Milanom o nastavku saradnje, pa je slavni klub zainteresovan za Luku Jovića, ali i za još dvojicu njegovih saigrača iz Real Madrida - Braima Dijaza i Oskara Rodrigeza.Milan je spreman da izdvoji do 70 miliona evra za svu trojicu. Za Joviću su spremni Italijani da izdvoje najviše 40 miliona evra.

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

 

15.42 - Srpski napadač Dušan Vlahović na meti je nemačkog Lajpciga, kao zamena za dosadašnjeg prvog strelca ekipe Tima Vernera koji je ovog leta pojačao Čelsi.

14.50 - Prema pisanju grčke štampe, Frederiko Makeda će nastaviti karijeru u Sauijskoj Arabiji, iako je posao sa Crvenom zvezdom bio već dogovoren!

13.54 - Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević mogao bi da pronađe posao u - Engleskoj! Tako barem piše ostrvski mediji  koji prenose da je za usluge srpskog trenera zainteresovan Riding!

 

 

13.22 - Argentinski napadač Mauro Ikardi, besan je na trenera PSŽ-a Tomasa Tuhela jer mu nije pružio šansu u finalu Lige šampiona u kome su "sveci" poraženi od Bajern Minhena (1:0). Kako se navodi Ikardi će se vratiti u Seriju, a za njegove usluge zainteresovani su Inter i Juventus.

 

 

12.30 - Brazilski fudbaler Tijago Silva će karijeru nastaviti u Čelsiju, a ugovor će biti potpisan na dve godine.

 

 

12.10 -  Trener fudbalera Intera Antonio Konte razgovaraće danas sa predsednikom kluba Stivenom Džangom o svojoj budućnosti u klubu!

Foto: reuters

11.10 - Frenk Lampard i uprava Čelsija imaju velike probleme u odbrani koje bi voleli da reše, pa "Transfer news central" prenosi da je defanzivac Nice Malang Sar, na meti "plavaca".

10.45 - Trener crveno-belih Dejan Stanković, poručio je da ga u ovom trenutku zanima samo Zvezda, stoga Konteu želi puno sreće u Interu, odgovorio je Deki na pitanje novinara uoči meča sa Tiranom.

09.34 - Dugogodišnji napadač Barselone Luis Suarez, na izlaznim je vratima Nou Kampa, pošto novi trener Katalonaca Ronald Kuman želi novu i svežu "krv" u napadu!

Foto: Tanjug

09.12 - Počelo je žastoko! Alegri prema pisanju italijanske štampe i defenitivno preuzima ekipu Intera, čime će naslediti dosadašnjeg stratega "neroazura" Antonio Kontea.

 

 

CELA SRBIJA SE UPLAŠILA ZA NOLETA! Đoković o POVREDI! Da li je teren u SAD uzrok Novakovih problema....

 

09.10 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Šta se dešavalo u subotu možete da pogledate OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija