Autor: Informer.rs

12.09.2020.

17:50

Foto:

Sport

(FOTO) OBOJICA SU MI REKLA DA IMAM LEPU GU*U! Islanđanka priznala da je imala se*s sa fudbalerima Sitija i Junajteda!

 

Kao što je poznato, njih dve su imale se*s sa pomenutim igračima koji su bili na Islandu sa nacionalnim timom u sklopu 2. kola Lige nacija. Foden i Grinvud su izbačeni iz nacionalnog tima, a Lara je u međuvremenu za "Dejli mejl" do detalja ispričala celu akciju.

PREMIJER LIGA BRUTALNA! Nema stajanja zbog korone, fudbal se igra dok u protokolu ima 14 igrača!

Naime, ona je najpre trebalo da doveze rođaku Nadiju na druženje sa Grinvudom. Igrač Junajteda je bio na trećem spratu, devojka je rezervisala na sedmom, a nedugo zatim i samu Laru je pozvao Foden koji je, takođe, želeo malo akcije.

Објава коју дели L A R A C L A U S E N (@laracclausen) дана 21. Јул 2020. у 10:03 PDT

Pitala sam ko je, a on se naljutio kad sam rekla da ga ne znam. Pogledala sam fotografiju na interenetu i vratila sam se u hotel - rekla je Lara:

Grinvud je govorio kako imam dobru guzu. To mi nije smetalo I Foden je isto bio fasciniran mojom guzom. Bilo mu je lepo sa mnom.

Zanimljivo, verovatno se ništa ne bi saznalo da Lara nije fotkala polugolog Fodena i poslala prijateljima. Jedan od njih je to odmah prosledio novinarima i sve je isplivalo.

Објава коју дели L A R A C L A U S E N (@laracclausen) дана 15. Авг 2020. у 11:59 PDT

Stavila sam na Instagram samo za najbliže prijatelje, ali jedan od njih je to poslao novinarima. Moja mama je bila u šoku što sam završila u svim medijima na Islandu. tata i brat su mi rekli da sam spavala sa neprijateljem, jer oni navijaju za Arsenal.