Autor: Informer.rs

05.10.2020.

14:48

Foto:

Sport

ITALIJANI ZAKUVALI, BORBA FSS SA UEFA! Tumbaković PRVI PUT PROGOVORIO i ozbiljnim problemima Srbije!

 

Selektor je poručio da ne vidi zašto bi otišao iz reprezentacije ako "orlovi" izgube, ali i otkrio da ima i ozbiljne kadrovske probleme.

Informer

 

Najveći problem je defanzivna linija. Zbog korona virusa u Napoliju, ovaj klub je zabranio Nikoli Maksimoviću da putuje, pošto su takve restrikcije lokalnih vlasti, zbog kojih Napoli nije išao ni na derbi protiv Juventusa u Torinu proteklog vikenda.

- Postoji borba FSS sa UEFA da Maksimović dođe. On se neće pojaviti na okupljanju. Mi putem tih mejlova pokušavamo da ih ubedimo, ali Napoli je čvrst u tom stavu i on trenutno nije sa nama - priznao je Tumbaković, koji je dodao da Maksimović nije jedini problem.

Informer

 

- Ovo nisam rekao do sada, imamo veliki problem sa centralnim bekovima. Maksimovića ne puštaju, Veljkovića Verder ne pušta da ide iz Bremena u Beograd, već samo u Oslo direktno i nazad za Bremen, ne možemo s njim ništa da radimo do Osla, zato smo i pozvali igrače koji su nam tu interesantni. Tu je Maraš kao neko ko može da pomogne u odbrani, tu je Zjelar za vezni red i Katai za tu bočnu poziciju - rekao je selektor.

Bonus video