Autor: Informer.rs

26.11.2020.

11:12

Foto:

Sport

DRULIĆ OPLEO PO IGRAČIMA! Zašto bismo menjali Kokezu, da li je trebalo on i Bjeković da uklizaju?

Vidim da pljušte kritike na račun rukovodstva Saveza. Pa šta je trebalo, da se Pantelić, Bjeković i Kokeza spuste na teren, da krenu da "uklizavaju", da "grizu", da nešto počne da se dešava u igri Srbije, kaže nekadašnji reprezentivac Goran Drulić.

On je za B92 komentarisao i pismo Nemanje Vidića o stanju u srpskom fudbalu.

- Nećemo ništa dobiti na taj način. Pazite, ja se sa Markom Pantelićem poznajem od 1992. godine, zajedno smo počeli u Zvezdi, Vidić je nešto mlađi, ali se isto tako znamo ceo život. Nema veze što se trenutno ne družimo, fudbal nas je spojio i veoma poštujemo jedni druge - navodi Drulić.

Pljušte kritike na račun rukovodstva Saveza.

Informer

 

- Pa šta je trebalo, da se Panta, Bjeković, Kokeza spuste na teren, da krenu da uklizavaju, da grizu… da nešto počne da se dešava u igri Srbije. Oprostite, ali ja posle utakmice sa Škotskom nisam mogao da kažem - u redu je, momci su izginuli za Srbiju, ali nisu imali sreće - kaže Drulić, jasno stavljajući do znanja da su, po njegovom mišljenju, aktuelni reprezentativci najveći krivci za neodlazak na Evropsko prvenstvo.

Svako od nas je dužan da se stavi na raspolaganje srpskom fudbalu i da pomogne koliko može. Nemamo nikakve koristi od ljudi koji se ponašaju kao generali posle bitke. Oprostite, ali ja posle utakmice sa Škotskom nisam mogao da kažem ''u redu je, momci su izginuli za Srbiju, ali nisu imali sreće.

Informer

 

Smatra da Slaviša Kokeza treba da ostane predsednik Saveza.

- Ne vidim zaista zašto Kokeza i dalje ne bi obavljao funkciju predsednika Saveza. U čemu je problem? Ponavljam još jednom, nisu on i njegovi saradnici krivi što se protiv Škotske nije igralo sa više žara i želje za pobedom - kaže Drulić.