• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2020

10:10

KOKEZA DOVODI BIVŠEG TRENERA ZVEZDE! Odbrojani mu dani, ali veruje da ima keca u rukavu kako bi sačuvao fotelju!

Fudbal

KOKEZA DOVODI BIVŠEG TRENERA ZVEZDE! Odbrojani mu dani, ali veruje da ima keca u rukavu kako bi sačuvao fotelju!

Podeli vest

Slaviša Kokeza čini sve da dovede Vladana Milojevića za selektora jer veruje da će mu njegova popularnost i ugled pomoći da izbegne smenu sa čela Fudbalskog saveza Srbije

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza veruje da ima keca u rukavu kako bi sačuvao fotelju! Prema saznanjima Informera, njegov adut je bivši trener Crvene zvezde i aktuelni strateg Al Ahlija Vladan Milojević, kojeg želi da dovede na mesto selektora!

Aktuelnom šefu stručnog štaba "orlova" Ljubiši Tumbakoviću odbrojani su dani na klupi reprezentacije posle poraza od Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo. Ni pozicija Slaviše Kokeze u prethodne četiri i po godine njegovog mandata nijednom nije bila tako uzdrmana kao poslednjih dana.

Spas u Miloju

Najteže udarce zadali su mu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je poručio da su u kući fudbala potrebne promene, ali i jedan od naših najboljih igrača svih vremena, Nemanja Vidić. On je Kokezu direktno optužio da je u sprezi s menadžerima i da radi u ličnu korist, a protiv srpskog fudbala.

Predsednik FSS zato želi da što pre donese neke bitne odluke, poput izbora novog selektora, kako bi se u javnosti stekla slika da FSS nije uzdrman. Kokeza je ubeđen da bi angažovanjem Milojevića umirio sve brojnije kritičare koji traže njegovu smenu.

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević i Slaviša Kokeza


- Kokeza će učiniti sve ne bi li pre Nove godine angažovao Vladana Milojevića. Bivši trener Zvezde ima sjajan ugled u domaćim fudbalskim krugovima i verovatno niko ne bi digao glas protiv njegovog dolaska. Vladan je Zvezdino dete, ali ga cene i u Partizanu - kaže Informerov izvor blizak vrhu FSS.

Kokeza je imao i druge kandidate za mesto selektora, ali oni su trenutno van domašaja.

- Kokeza je po ko zna koji put pokušao da dovede Piksija, ali Stojkoviću i dalje važi ugovor sa Gvangžuom RF i dobija devet miliona evra godišnje dok ne nađe posao. Raspitivao se i o Siniši Mihajloviću, koji mu je preko posrednika i pre zvanične ponude poručio da se u ovom trenutku ne bi vratio u srpski fudbal. Isti slučaj je i sa Vladimirom Ivićem i Veljkom Paunovićem, koji od ove sezone vode Votford i Reding u engleskom Čempionšipu - kaže naš izvor blizak FSS.

Foto: Reuters/Bernadett Szabo

 

Milojević raskida ugovor

Milojević ima ugovor sa Al Ahlijem koji važi do avgusta sledeće godine i platu od 2,5 miliona evra po sezoni.

- On je želeo da se osigura, pa je tražio da mu arapski klub unapred isplati polovinu ukupne sume. Milojević je upravo sad na polovini ugovora, ali bi oberučke prihvatio da vodi "orlove". Pitanje je samo da li bi Al Ahli pravio problem, da li bi tražio obeštećenje i koliko. Međutim, on je veoma cenjen u Srbiji i verovatno bi se pronašao način da raskine ugovor sa Arapima - objašnjava naš izvor.

Inače, još dok je bio u Zvezdi, Milojević nije krio da mu je cilj da jednog dana sedne na klupu "orlova".

- Sigurno da bih voleo da u jednom trenutku budem selektor Srbije. Mislim da je to kruna svega, da budete selektor svoje zemlje - rekao je svojevremeno Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Kokeza strepi od Matića i Baneta

Slaviša Kokeza i ljudi koje je doveo u FSS u ozbiljnoj su panici šta će Nemanja Matić reći o njima. Fudbaler Mančester junajteda najavio je na društvenim mrežama da će ove nedelje govoriti o istim problemima o kojima je pisao Nemanja Vidić u obraćanju javnosti.

- Još veća je panika šta će reći Ivanović o odlasku iz reprezentacije, skidanju trake, zašto je sklonjen pred meč odluke na Svetskom prvenstvu protiv Brazila - dodaje naš izvor iz FSS.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cane

pre 3 godine

Sta reci. Mora da je svima jasno ko upravlja sportom. mislim da je vreme da proteraju Bjekovica i da oslobode fudbalski savez i uopste upravljanje fudbalom u Srbiji onih koji nisu u navijackoj grupi presednika.

Dule

pre 3 godine

Šta će na trenerskoj klupi ovaj što su mu kupili trofeje. Kada je tako dobar trener što nije otišao u Englesku, Italiju, Španiju... Jedini pravi izbor bi bili Paunović ili Jokanović. Dobili bi smo selektora na duže staze koji su svojim rezultatima i radom zaslužili poštovanje i respekt ovih naših umišljenih zvezda. Kokeza ako želiš definitivno da izvršiš harakiri dovedi Miloja.

milankukic

pre 3 godine

od evropskog prvenstva ovde u beogradu kad smi protiv nemaca vodili sa 2 -0 a nasi selektori da bi prodali nekog igraca ubaacili i mi od gotovog napraviliu poraz zato sve u F.S.S.najuriti i izabrati postene a ne pdobne nemamo sta da trazimo

Nenad

pre 3 godine

Ne dozvoliti mu da to uradi. Nemam ništa lično protiv Milojevića, ali smatram da na to mesto mora doći neko ko ima iza sebe medjunarodne rezultate ( ne u Kini i S.Arabiji) i neko ko će pomiriti nepomirljivo - zvezdaše i partizanovce. Dovedite Pauna po svaku cenu, dok nije kasno

Argos

pre 3 godine

A sta je Paunovic ostvario u inostranstvu nista dobio otkaz u Americi fudbalskoj sili,vi grobsri zelite samo vase da se i dalje vasi igraci pozovu da igraju e pa dosta grobara u FSS sve ste unistili i Bjekovic mora da leti a sto se tice Milojevica to je najbolje resenje jel bi igrao ko bi zasluzio a ne neki mensdzerovi igraci a nama Zvezdasima je sve jedno ko gde igra samo nek se bori srcem za Srbiju jel za nacionalni tim se ne gleda gde igra,igra za Srbiju i tacka kome nije po volji napolje!!!

cccc

pre 3 godine

Neka uzme tu svoju fotelju i u njoj sedi kod kuće.

kimi

pre 3 godine

Šaviju ili Terzića za predsednika FSS, /ako ga ne uhapse po interpolovoj poternici/.Čujete da se hvali ga po nekad predsednik Vučić pozove i pita ga kako je!Opravda mu se da i ako navija za Zvezdu mora više para dati Partizanu! Vidić i Matić ga mole da im nabaci neki poso u FSS ali on to čuva za Milojevića! Umesto Bjekovića koji nije zvezdaš, u FSS dolazi SONOGA!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija