Autor: Informer.rs

16.12.2020.

07:58

Foto:

Sport

ZAKUVALO SE, DA LI ĆE ON BITI NOVI SELEKTOR SRBIJE? Preskup je, zarađuje milione, ali...

Tumbaković nije uspeo orlove da odvede na Evropsko prvenstvo nakon 20 godina čekanja, a već nedeljama se spekuliše ko će ga naslediti. 

Najozbiljniji kandidat je nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević, pričalo se i o Miodragu Božoviću, Veljku Paunoviću, Slaviši Jokanoviću, a ponovo je u centru pažnje i Dragan Stojković Piksi, jedan od naših najboljih fudbalera svij vremena.

Informer

Da li je došlo vreme da Dragan Stojković Piksi preuzme "orlove"?

Legendarni fudbaler i nekadašnji predsednik FSS gotovo uvek je "kandidat" za selektora, kada klupa ostane upražnjena. Nije sporna Piksijeva želja da vodi državni tim, ali sada bi problem mogao da bude novac.

Stojković je u januaru napustio Gvangdžou R&F, ali je i dalje na platnom spisku kineskog kluba. Ugovor mu ističe na kraju sezone 2020/21. godine. 

- Piksi je bio prvi čije se ime pominjalo posle poraza od Škotske, ali nije realno očekivati da se on vrati. Stojković nije raskinuo ugovor s Gvangžuom iako je smenjen s klupe, pa i dalje zarađuje devet miliona evra godišnje - rekao je nedavno izvor Informera.

Informer

Fudbaleri Srbije, čekaju selektora

Ipak, Fudbalski savez ne odustaje, videćemo do kraja godine, kada ćemo kako je najavoljeno dobiti selektora, da li će tri strane pronači rešenje i dogovor.

Piksi je bio jedan od onih koji je položio kamen temeljac japanske fanrike guma "Tojo", koja je počela da se gradi u Inđiji i našao se u društvu predsednika Srbije Alakesandra Vučića, ali i nekadašnjeg saigrača, golmana Crvene zvezde Stevana Stojanovića.

Bonus video