• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

17.11.2020

08:01

PRESKUP JE! Nije realno da sedne na klupu Srbije, zarađuje 9.000.000 evra godišnje!

Fudbal

PRESKUP JE! Nije realno da sedne na klupu Srbije, zarađuje 9.000.000 evra godišnje!

Podeli vest

Dragan Stojković Piksi je i ovom prilikom bio prva želja predsednika FSS Slaviše Kokeze da nasledi Ljubipu Tumbakovića, ali još nije došlo vreme za njegov povratak u srpski fudbal

- Piksi je bio prvi čije se ime pominjalo posle poraza od Škotske, ali nije realno očekivati da se on vrati. Stojković nije raskinuo ugovor s Gvangžuom iako je smenjen s klupe, pa i dalje zarađuje devet miliona evra godišnje. Zato smo se okrenuli drugim rešenjima. Nadamo se da cela priča o novom selektoru neće uticati na ekipu pred sutrašnju utakmicu s Rusijom, jer nam je potrebna pobeda kako bismo opstali u B diviziji Lige nacija - poručuje izvor Informera.

Foto: Informer

Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić

Siniša Mihajlović i Vladan Milojević su u najjužem krugu kandidata za selektora reprezentacije Srbije, kako saznaje Informer. O tome više možete da čitate OVDE.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 3 godine

Hm,jadnicak nije do sada nista zaradio pa mora.Sta ce????Toliko o njegovoj silnoj ljubavi prema Srbiji???

Ultras

pre 3 godine

Terajte to ZLO iz Srpskog fudbala. Pa ZVEZDU je zavio u crno, ceo tim rasprodao i napravio dugove koji nemogu nikada da se vrate. On je bre za ZATVOR a ne za selektora. Što Ivana Jovanovića nema u kombinaciji za selektora. Vrhunski trener.

NEBOJŠA

pre 3 godine

кпкеза твоје је да одеш,а пре тога смениш овог телетабиса и све своје подпредседнике,тако да не остављаш своја г.вна ономе ко дође после тебе,није твоје да постављаш новог селектора и поново упрскаш !!! какав пикси,није он за то

Aleksandar

pre 3 godine

Pa naavno da čovek neće da bude selektor, a da mu drugi sastavljaju tim...to rade samo polumozgaši

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija