Autor: Informer.rs

23.03.2021.

21:31

Foto:

Sport

MIHAJLOVIĆ ZAPRETIO UPRAVI BOLONJE! Odlazi ako mu ne ispune želje!

Srpski trener ima ugovor sa Bolonjom do 2023. godine, ali kako prenosi Tuto Bolonje, da bi Srbin ostao na klupi italijanskog kluba neophodno je da rukovodstvo ispuni zahteve nekadašnjeg defanzivca.

Uslov da Mihajlović ostane u Bolonji i po završetku sezone je da klub napadne Evropu. Srbin ne želi više samo da se bori za opstanak u eliti, nego da se naredne sezone bori za gornji deo tabele i takičenje u Evropi. 

Srpski trener veruje da ukoliko zadrži okosnicu ekipe uz nekoliko trensfera, može da napravi pomak kada su rezultati u pitanju. Na listi je otlup  Adame Soumoroa, defanzivca koji je na pozajmici iz Lila. Uz pojačanja u poslednjoj liniji i na poziciji centarfora, Bolonja bi kompletirala Mihajlovićev spisak želja, uz uslov da u slučaju prodaje nekog od igrača odmah bude angažovana adekvatna zamena.

Informer

Siniša Mihajlović

Bolonja u aktuelnoj šampionskoj trci zauzima 11. mesto sa 34 boda uz devet pobeda, sedam remija i 12 poraza, te je deset kola pre kraja dvocifren broj bodova udaljena i od evropske scene, ali i od zone ispadanja

Takođe, mediji u Itliji spekulišu da se Siniša Mihajlović u konkurenciji za trenera Juventusa, koji će se najverovatnije rastatai s Pirlom, pa bi Bolonja mogla da ostane bez Srbina ukoliko ne pristane na uslove.