• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2021

11:55

SRBIN POSTAJE TRENER RONALDU? Italijani Mihu sele na klupu Juventusa!

Fudbal

SRBIN POSTAJE TRENER RONALDU? Italijani Mihu sele na klupu Juventusa!

Podeli vest

Andrea Pirlo će najverovatnije dobiti otkaz u Juventusu, pa se spekuliše da je jedan od kandidata za novog trenera i Srbin

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, navodno je jedan od kandidata za novog šef stračnog štaba "stare dame", prenose italijanski mediji. 

Jan od prvih kandidata je Simone Inzagi, trener Lacija, koji još uvek pregovara oko produžetka saradnje sa "nebesko-plavima". Đan Pjero Gasperini, šef struke Atalante, koji je nekada radio u Juventusu i to kao direktor škole, takođe se pominje kao naslednik Pirla.

Lučano Spaleti je "večiti" kandidat, predlagao je svojevremeno Marčelo Lipi da ga nasledi, ali mu je nekako uvek izmicala klupa Torineza.

Foto: reuters

Siniša Mihajlović ide kod Ronalda?

Siniša Mihajlović je opet u centru pažnje kada se priča o treneru Juventusa. Podsećanja radi, Siniša je pre sedam godina mogao da sedne na klupu Juventusa.

- Da, Juve me je kontaktirao - ali pre pet godina. U našoj profesiji podrazumeva se da se stalno usavršavaš, radiš i proširuješ svoja znanja i držiš korak sa trendovima, tako da sam ja sada drugačiji trener nego pre par godina. Rođen sam sprema - otkrio je pre dve godine Mihajlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija