Autor: Informer.rs

28.03.2021.

09:33

Foto:

Sport

RADONJIĆ ZALUDEO EVROPU! Pogledajte kako je ponizio Portugalce! /VIDEO/

Nakon prva dva kola Srbija ima četiri boda, pobedili smo Irce 3:2, sa Portugalcima igrali 2:2, ali ono što bez sumnmje raduje navijače, jeste jedna druga Srbije na terenu. Srbija koja se ne predaje, koja ne odustaje ni kada je u minusu dva gola.

"Orlovi" nisu povukli protiv Portugala kada je vodio 2:0, napali su prvak Evrope sa dvojicom napadača.  Aleksandar Mitrović je već u prvim sekundama drugog dela uspeo da ublaži rezultat, da bi Filip Kostić već u 60. minutu bio egzekutor jedne od najboljih akcija u istoriji našeg fudbala.

Informer

 

Šteta što Nemanja Radonjić nije postigao gol u tom 65. minutu i krunisao verovatno najbolju utakmicu koju je odigrao u dresu Srbije. Nakon što je sa dve asistencije uspeo da za samo 15 minuta na terenu preokrene tok utakmice, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde uspeo je da se poigra sa Portugalcima.

Krenuo je u trk Radonjić i video ispred sebe Portugalca, kome je probacio loptu kroz noge, zaobišao ga, ali mu je golman Lopez pokvario možda i najlepši pogodak u karijeri, sigurno do sada najvažniji.