Autor: Informer.rs

31.03.2021.

15:26

Foto:

Sport

BIVŠI REPREZENTATIVAC OPLEO PO KOLAROVU! A onda otkrio tajnu drugog igrača! Ne zovite me na JNA, tu nema ni tolet papira!

Nekada je igrao za Jugoslaviju, a danas bez dlake na jeziku priča o dešavanjima u srpskom fudbalu! Sada se Rade Bogdanović dotakao Kolarova, kojeg je i pre nekoliko meseci zdušno kritikovao!

Informer

 

- Staviš u zabludu sedam dana selektora koji pravi određenu taktiku zbog tebe, a ti mu onda saopštiš da ne možeš da igraš! Na tolike milione koje si zaradio igrajući fudbal, hiljade kvadrata si više u Beogradu podigao nego Energoprojekt. Ti dođeš u situaciju da ne možeš onom Konteu da kažeš 'Vidi, nemoj da me zoveš više, tu ću ti kosu, što si u Turskoj presadio, počupati, hoću da igram za svoju državu.

Nakon priče o Kolarovu, Rade se okrenuo i anegdoti sa jedne reprezentativne utakmice, ali ovoga puta nije hteo da otkrije koji igrač je u pitanju!

- Dolazi fudbaler selektoru, pored selektora stoji pomoćni i kaže 'Šefe nemojte nikad više da me zovete ako ćemo igrati na stadionu Partizana, jer teren nikad nije pokvašen i nikad nema toalet papira u WC-u.

Takođe, potkačio je i Luku Milivojević, koji je već opleo po Savezu nakon što je saznao da nije u planovima selektora Piksija istakavši da "nije Redondo".