• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

17:13

RADE BOGDANOVIĆ U SVOM STILU! Opleo po Milivojeviću i Matiću! Ove reči će odzvanjati Srbijom još dugo

Fudbal

RADE BOGDANOVIĆ U SVOM STILU! Opleo po Milivojeviću i Matiću! Ove reči će odzvanjati Srbijom još dugo

Podeli vest

Bivši reprezentativac SR Jugoslavije i čovek koji je poznat kao neko ko nema dlaku na jeziku, Rade Bogdanović, opleo je po Luki Milivojeviću i Nemanji Matiću koji su se oprostili od državnog tima

Obojica su prilikom oproštaja od reprezentacije uputili teške reči ka FSS-u, a sada im je stigao odgovor sa treće strane.

Kakav bezobrazluk Luke Milivojevića, dečko… Njemu niko nije objasnio da ne igraš ti za Kokezu, prijatelju ti nosiš dres Srbije. Što ti igraš za reprezentaciju? Njemu je ponos i najveća čast da igra za Srbiju, ali po njegovim pravilima. Budi iskren do kraja, nemoj da imaš ručnu. Hoćeš, pa nećeš, uvređene i sujetne dive i on i Matić - rekao je Bogdanović za "Nova.rs".

Foto: Starsportphoto

Luka Milivojević i Nemanja Matić na treningu "orlova"

Nastavio je u istom ritmu, rečima da igrači ne bi smeli da imaju tu vrstu autonomije odlučivanja.

Dečko, pozvan si da igraš, ko će da te vodi i pod kojim uslovima, ne bi baš trebalo ti o tome da razmišljaš. Bez obzira na statove samog vrha FSS.

Na kraju je dodao da bi svi reprezentativci trebalo da se ugledaju na novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Kad je Piksi igrao u Japanu, nije propustio nijednu utakmicu reprezentacije, a treba putovati odande i vratiti se, plus vremenska razlika. E, momci, samo nek vam kaže koliku je avionsku kilometražu imao igrajući za reprezentaciju. Oni – privatni avioni, neće ni da spavaju u hotelu posle, odmah se vraćaju u klub, a pritom nula od igre i doprinosa po čemu ih pamtimo u dresu Srbije - poručio je Bogdanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 3 godine

Poltron , opleo po igracima , a ni rec o lopovima u FSS ciji su celnici privatizovali Srbski fudbal i bas i briga za rezultate samo su trpali lovu sebi u dzepove, igrace tretira kao robove koji treba samo da rade ono sto im lopovi i mafijasi nareduju. Nije spomenuo Ivanovica,Vidica , Muslina koji su se isto usudili da nesto kazu protiv svi oni su velicine za Bogdanovica koji bi se rado uvukao u Kerkezov klan .

Lale

pre 3 godine

Ko je taj Rade Bogdanovic.Odakle njemu pravo da komentarise Vidica.koliko licemerja u ovom njegovom tekstu da bi se dodvorio kokezi pantelicu i ekipi koja je upropastila reprezentaciju.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija