Autor: Informer.rs

05.04.2021.

11:51

Foto:

Sport

SRBI OPLJAČKALI ZGODNU NOVINARKU! Odneli 150.000 evra, nakit, osam skupocenih satova... /FOTO/

Atraktivnu sportsku voditeljku Diletu Leotu (29) opljačkali su dvojica Srba zajedno sa Hrvatom i Rumunkom, tvrde italijanski mediji!

Dileta važi za jednu od najlepših dama u Italiji i verena je za turskog glumca i manekena Džana Jamana, ali je navodno i u tajnoj vezi sa oženjenim fudbalerom Milana Zlatanom Ibrahimovićem (39).

Instagram odao žrtve

Njen penthaus na devetom spratu zgrade u centru Milana opljačkan je u junu prošle godine, a milanska policija uspela je posle deset meseci da identifikuje i uhapsi petoricu pljačkaša starosti od 24 do 44 godine.

Romi "odradili" stan

Bandu čini petoro Roma iz istočne Evrope, a žrtva je bio i fudbaler Intera Ahraf Hakimi
Italijanski mediji


Lopovi su odneli vredan nakit sa dijamantima, osam satova marke "roleks", nekoliko torbi poznatih dizajnera i više od 150 hiljada evra u kešu. "Leteću bandu", kako u italijanskim medijima zovu pljačkaše zbog neverovatnih akrobatskih sposobnosti, čine petorica Roma. Dvojica imaju srpsko državljanstvo, jedan hrvatsko i jedna devojka rumunsko, tvrde novinari sa Apenina. Za petog člana nije poznato koje je nacionalnosti.


Kako mediji u Italiji pišu, pljačkaši su žrtve birali preko Instagrama.

- Motrili su na Instagram profile bogatih i slavnih. Posebno su obraćali pažnju na to kakve prozore ima žrtva da bi znali na koji način da uđu. Kada je Dileta u pitanju, prisilno su otvorili vrata koja vode na krov zgrade, a potom se sa njega spustili na terasu stana. Zahvaljujući Instagramu znali su i kada potencijalna žrtva nije u stanu. Dvoje je uvek ostajalo ispred zgrade za svaki slučaj i bili su u telefonskom kontaktu sa onima koji su upadali u stan. Na sličan način opljačkali su i fudbalera Intera Ahrafa Hakimija - navode italijanski mediji.

Uprkos tome što većina italijanskih medija piše o tome da je Dileta mesecima u tajnoj vezi sa Ibrahimovićem, "Korijere delo sport" tvrdi da je Leota zatrudnela s Jamanom! Ona se sa turskim glumcem verila na Dan zaljubljenih, a Džan je nedavno upoznao njene roditelje i mnogobrojnu familiju koja živi na Siciliji. Italijanka će se uskoro preseliti u njegov stan u Rimu.

Osim zbog atraktivnog izgleda i pljačke, Dileta je u poslednje vreme često bila u centru pažnje i zbog navode afere sa Zlatanom Ibrahimovićem. Italijanski mediji često su povezivali voditeljku i fudbalera iako je on u braku sa devet godina starijom Šveđankom Helenom Seger (50). Dileta i Zlatan reklamirali su zajedno fitnes klub u julu prošle godine i navodno su se na snimanju pojavile simpatije među njima.

Italijanka je ubrzo demantovala glasine.

- Iako sam slobodna, za mene je neprihvatljivo da budem u vezi sa zauzetim muškarcem - naglasila je plavuša u septembru.

Sa Ibrom za doček

Ubrzo je uplovila u vezu sa turskim glumcem i manekenom Džanom Jamanom (31), ali je novogodišnju noć provela navodno sa Zlatanom.

Zlatan je došao u njen stan u 21.20. Svetla su bila upaljena do petnaest minuta do ponoći, kada su ugašena i više se te noći nisu palila - pisali su Italijani.


 

Tagovi:
Fudbal sport Srbi Zlatan Ibrahimović pljačka lopovi Dileta Leota