Autor: Informer.rs

13.04.2021.

13:22

Foto:

Sport

STOJKOVIĆ ODBRUSIO! Tvrdim da nema klanova, sujete... Niko nije uticao na mene!

Srbija je na startu kvalifikacija osvojila sedam bodova, pobedila je Irsku rezultatom 3:2, Azerbejdžan 2:1, dok je osvojila bod protiv Portugala (2:2).

Selektor kaže da ne ispunjava tuđe želje kada se radi o sastavu tima.

Moram da kažem da se niko nije mešao niti uticao na mene, imao neki predlog ili želju, pa da ja učinim nešto po nečijoj želji. Isključivo je to moja stvar, uzmem papir i olovku, pišem imena po pozicijama. Jednostavno je ako pošteno radite taj posao, mislim da su svi igrači zaslužili da budu tu koji su dobili poziv - kazao je za N1 Stojković i dodao šta želi od igrača:

- Ali ja nisam opterećen rezultatima, mirno spavam, važno mi je da stvorim jaku grupu, koja će isto da misli, da ima isti cilj, da se bore, da trče, da se zalažu, da poseduju kolektivni duh, nema individualizma, individualni kvalitet da, ali u cilju kolektiva - kazao je za N1 Stojković.

Informer

 

Pričao je selektor i o atmosferi u ekipi, kaže da uopšte nije onakva kakvu je očekivao.

- Atmosfera je fenomenalna. Slušao sam razne priče te klanovi, sujeta, ovaj vuče na jednu stranu. Ovo vam kažem sigurno, bilo je sjajna atmosfera i to je najbitnije i to mora uvek da bude tako, jer svi imamo veliki cilj. Ja se ponašam normalno, vrlo sam prihvatljiv za saradnju, ko to ne razume, imaće problem. Strog sam u granici normalnog, da se ne prelazi neka crvena linija. Japan me je mnogo naučio u smislu načina života, razumevanja, prihvatanja nekih stvari.