Autor: Informer.rs

27.04.2021.

13:49

Foto:

Sport

DELIJE SU OVO ČEKALE! Dragović konačno progovorio o dolasku u Zvezdu!

 Štoper Leverkuzena dao je reč generalnom direktoru crveno-belih da će na leto doći u klub sa "Marakane" kao slobodan igrač. 

Navijači su oduševljeni, jedva čekaju dolazak Dragovića, koji ipak još ne može da potvrdi da će naredne sezone zadužiti dres Crvene zvezde. 

- Postoje dve ili tri opcije o kojima moram da razmislim - rekao je Dragović austrijsku novinsku agenciju APA i dodao da novac nije najvažniji.

Informer

Aleksandar Dragović nije potvrdio ali ni demantovao dolazak u Zvezdu

- Ako ne igram svake nedelje nisam srećan. Postao sam fudbaler da bih igrao, radije bih igrao za koji evro manje, čak i u slabijoj ligi, nego da ne igram. Srećan sam kad igram - dodoao je štoper i možda na ovaj način potvrdio da je izuzetno blizu Marakane. 

Dragoviću ugovor ističe na leto, pa će biti slobodan u izboru nove sredine. S druge strane ide na Evropsko prvenstvo, pa nema sumnje da će želeti što pre da završi posao oko nastavka karijere.

- Veoma teška faza karijere. Treninzi nisu dovoljni. Ali posle ove seozne kreće novo poglavlje. Nije lako sa korono, ne smem ni da se kockam, ali nema pritiska i nikakvih rokova.