• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

10:56

ZBOG ZVEZDE ODBIO 5.500.000 EVRA! Dragović ovim potezom kupio navijače za sva vremena!

Crvena zvezda

ZBOG ZVEZDE ODBIO 5.500.000 EVRA! Dragović ovim potezom kupio navijače za sva vremena!

Podeli vest

Aleksandar Dragović imao je ponudu moskovskog Dinama da potpiše trogodišnji ugovor vredan 5,5 miliona evra, ali je zbog ljubavi prema crveno-belima odlučio da dođe na "Marakanu" za 600.000 evra godišnje

Fudbaleru Aleksandru Dragoviću (30) Crvena zvezda je važnija od miliona! Štoper Leverkuzena dao je reč generalnom direktoru crveno-belih da će na leto doći u klub sa "Marakane" kao slobodan igrač, iako je pred sobom imao nekoliko ponuda, od koji je jedna bila vredna 5,5 miliona evra, saznaje Informer!

Njega je želeo Dinamo iz Moskve i nudio mu je trogodišnji ugovor, prema kojem bi zaradio 5,5 miliona neto. Međutim, Dragović je izabrao ponudu Zvezde, uprkos činjenici da će od crveno-belih za tri sezone dobiti 1,8 miliona i bonuse.
Blizu i Prijović

Posao sa Prijovićem odvija se u dobrom smeru. Ako dođe i on, Zvezdine šanse za plasman u Ligu šampiona biće veoma dobre
Izvor Informera

Hteli ga i Turci

Prema rečima našeg izvora, Dragović je veliki navijač Zvezde i oduvek mu je bio san da zaigra za klub s "Marakane".

- Dragoviću ovog leta ističe ugovor, pa ima mogućnost da odabere gde želi da nastavi karijeru. Imao je ponude nekoliko klubova, a najunosniju dobio je od Dinama iz Moskve. Predstavnici ruskog kluba bili su spremni da mu plate 5,5 miliona evra neto za tri sezone. Osim toga, želeo ga je i turski Trabzon, koji je bio spreman da mu plati četiri miliona evra za dve sezone. Međutim, on je želeo samo u Zvezdu - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Reuters

Aleksandar Dragović



Dragović je u četvrtak stigao u Beograd sa menadžerom Milanom Dudićem na pregovore sa generalnim direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem.

- Dragović je ove sezone odigrao samo 14 utakmica za Leverkuzen. Tamo nije u prvom planu, a u Zvezdi će biti jedan od nosilaca igre, imaće važnu ulogu. Pored toga, moći će da se bori za plasman u Ligu šampiona. Oduvek je govorio da će jednom igrati u Zvezdi i sad je idealan trenutak za to. Trener Zvezde Dejan Stanković i sportski direktor Mrkela objasnili su mu šta su ciljevi u narednim sezonama i on se oduševio. Što se plate tiče, dobiće 1,8 miliona evra i bonuse, što nije tako loše - kaže izvor Informera.

Prijovič blizu

Pored Dragovića, izvesno je će u Zvezdu doći i Aleksandar Prijović. On ima ugovor sa arapskim Al Itihadom do leta 2023. godine i moraće to da reši.

- Posao sa Prijovićem odvija se u dobrom smeru. On je rekao treneru Stankoviću da bi voleo da se vrati u Evropu, igra Ligu šampiona i samim tim se nametne i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju. Ako dođu i Dragović i on, Zvezdine šanse za plasman u Ligu šampiona biće veoma dobre - ističe naš izvor s "Marakane".

Nema rasprodaje

Kako bi napali Ligu šampiona, u Zvezdi su spremni da zadrže kostur ekipe i nikog neće prodavati dok se ne završe evropske kvalifikacije.

- Ideja kluba je da zadrži Mirka Ivanića, Aleksandra Kataija i ostale važne igrače do 31. avgusta, kakve god da ponude dobiju za njih. Niko ne može da ide dok crveno-beli ne budu u eliti - poručuju iz Ljutice Bogdana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija