Autor: Informer.rs

16.05.2021.

10:36

Foto:

Sport

IZ NOVOG PAZARA GRME NA FSS I SUDIJU SIMOVIĆA! Našem fudbalu spasa nema!

Zasad je poznato da će to biti OFK Bačka, Mačva, Zlatibor i Inđija, a poslednje kolo daće još dva putnika u Prvu ligu. Strepe Javor, Novi Pazar, Radnički Niš, Rad i Voždovac.

Novi Pazar je u nedelju odigrao 1:1 sa Metalcem u Gornjem Milanovcu, a u klubu iz grada kraj Jošanice smatraju da ih je sudija Novak Simović drastično oštetio jer nije dosudio penal. Izdali su tim povodom saopštenje u kom se ne navodi konkretna situacija, osim da se radi o finišu utakmice.

- Oštećeni smo ko zna koji put u ovoj sezoni. Simović nije svirao čist penal u finišu utakmice za naš tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku prvenstva imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovom šampionatu, svedoci smo udruženog poduhvata svih da se naša ekipa izbaci iz Superlige po svaku cenu - navode plavo-beli u saopštenju koje prenosi Sportski žurnal.

Informer

 

Smatraju u Novom Pazaru da je dobro što se prvenstvo ubrzo završava, jer će time prestati brukanje Fudbalskog saveza Srbije.

- Na svu sreću takmičenje se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS. Čvrsto se nadamo da će mnogi arbitri potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovoj sezoni. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema -  ističu kraj Jošanice.

Novi Pazar je trenutno na 15. mestu, poslednjem koje vodi u niži rang, ali ima isti broj bodova kao Radnički iz Niša, a jedan manje od Rada i Voždovca. U poslednjem kolu igra protiv Napretka kod kuće.