• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2021

13:00 >> 15:25

RAD PONIZIO MAČVU, "PETARDA" PROLETERA U INĐIJI! Javor RAZOČARAO u meču sezone!

Fudbal

RAD PONIZIO MAČVU, "PETARDA" PROLETERA U INĐIJI! Javor RAZOČARAO u meču sezone!

Podeli vest

Fudbaleri Rada i Proletera ostvarili su najubedljivije pobede u sezoni u mečevima za opstanak u Superligi

Rad je na Banjici ponizio Mačvu i slavio sa 7:1 (4:0)! Brđani igraju dobro u poslednjih dva meseca, a kruna svega je najubedljivija pobede u sezoni i to protiv Mačve koja je davnih dana ispala iz lige! 

Foto: Starsportphoto

Ponovo je Andrija Kaluđerović bio najraspoloženiji, a vremešni golgeter postigao je i dva gola na Banjcici, po jedan su dodali Stanisavljević, Tučević, Novaković i Mladenović. 

Pored Rada izuzetno efikasan je bio Proleter koji je na gostovanju Inđiji osvojio bodove opstanka! Novosađani su slavili sa 5:0, a pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon prvih 45 minuta. 

Poveli su Novosađani preko Viktora Živojinocića već u sedmom minutu, a isti igrač je postavio i konačan rezultat u 65. sa bele tačke. Pored mladog napadača Proletera u strelce su se upisivali Leandro, Ilić i Knežević. 

Foto: Starsportphoto

Najzanimljivije je bilo u Gornjem Milanovcu gde su Metalac i Novi Pazar podelili bodove 1:1(1:0). 

Imala je četa Žarka Lazetića prednost sve do 71. minuta kada je Tomić doneo ogroman bod Novom Pazaru u borbi za opstanak. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Parovi:

 

Inđija - Proleter 0:5 (0:3)
Leandro 41, Ilić 46, Knežević 47, Živojinović 9, 65

Javor - Čukarički 1:2 (0:0)
Bajić 60

Metalac - Novi Pazar 1:1 (1:0)
Cvetković 33 - Tomić 71

Napredak - Mladost 2:0 (1:0)
Melunović 43, 70

Rad - Mačva 7:1 (4:0)
Stanisavljević 7, Kaluđerović 29, 58p Tučević 39, Novaković 43, Mladenović 46

Zlatibor - Radnički Niš 0:0 

16:00 Partizan - Voždovac 

Tok mečeva:

Drugo poluvreme:

84. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! "Loto" Rada na Banjici protiv Mačve! Nezapamćen DEBAKL! Strelac je 

73. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Izjednačenje u Gornjem Milanovcu, strelac je Tomić nakon loše reakcije Pecelja - 1:1!

70. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Promašio je Melunović penal, ali je nakon asistencije Čečarića ispravio grešku i doneo veliku prednost Napretku - 2:0!

Foto: Starsportphoto

65. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Još jedna "petarda", ovoga puta u Inđiji! Vodi Proleter sa 5:0 nakon gola Živojinovića sa bele tačke!

60. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Dovodi Bajić Čukarički do prednosti u Ivanjici! Propustio je Javor veliki broj šansi, ali su se gosti odbranili i kaznili ofanzivan pristup domaćina - 0:1!

58. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Nastavlja se mučenje Mačve na Banjici, sada je Andrija Kaluđerović sa "kreča" postigao svoj drugi, a ukupno šesti gol za Rad - 6:0!

50. minut - Imao je Napredak veliku priliku sa penala da reši pitanje pobednika, ali je Alen Melunović pogodio stativu - 1.0!

47. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Sprema se pravi "brodolom" Inđiji, tek što je počelo drugo poluvreme i Filip Knežević se upisuje u strelce - 0:4!

46. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Petarda Rada na Banjici i Mladenović je zatresao mrežu Mačve - 5:0!

Prvo poluvreme:

46. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Novi gol za Proltere, Ilić je posle odbitka sjajno šutirao i matirao Inđiju - 0:3!

43. minut - GOOOOOOOOOOL! Vodi i Napredak! Nakon velike borbe u prvom poluvremenu uspeo je Melunović da slomi otpor gostiju iz Lučana - 1:0

42. minut - GOOOOOOOOOOL! "Blickrig" Rada na Banjici, već je 4:0!

39. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Na Banjici je sve rešeno! Ilija Tučević stavlja tačku na meč Rada i Mačve, Građevinari sada vode sa 3:0!

Foto: Starsportphoto

34. minut - GOOOOOOOOOOOL! Sevnula je kontra Metalca, a Stefan Cvetković kažnjava ofanzivnu igru Novog Pazara - 1:0!

29. minut - GOOOOOOOOOOOL! Duplira Rad svoju prednost golom Andrije Kaluđerovića nakon kornera, loše je reagovala odbrana Mačve, a golgeter Građevinara lako je poslao loptu iza leđa Miloša Gordića - 2:0!

25. minut - Golman Zlatobora Miloš Čupić mogao bi da bude "vlasnik" najbolje odbrane u sezoni! Imao je Filip Kasalica "mrtvu" šansu, ali je Zvezdin "omladinac" bravurozno raegovao - 0:0!

21. minut - Preti sada i Javor protiv Čukaričkog, šutirao je Luka Luković posle dobrog centaršuta, ali je mladi golman Mićović sjajno intervenisao - 0:0!

16. minut - Velika prilika za Novi Pazar u Gornjem Milanovcu! Ipak, Savić je zaustavio šut Sisea - 0:0!

10. minut - GOOOOOOOOOOL! I Proleter na najbolji mogući način otvara veoma bitan meč u borbi za ostanak! Vode Novosađani na gostavnju Inđiji - 0:1!

8. minut - GOOOOOOOOOOL! Vodi Rad! Građevinari su na najbolji mogući način otvorili utakmicu sezone protiv Mačve koja je već ispala iz lige - 1:0!

1. minut - Utakmice su počele!

13:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmica 37. kola Superlige Srbije. Sve detalje sa mečeva koji su na programu od 13:30 možete pratiti uz portal Informer.rs!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17