Autor: Informer.rs

24.05.2021.

10:52

Foto:

Sport

OVAJ ČOVEK SUDI FINALE KUPA! Savo ga gađao flašom, Terzić ga prozvao da navija za Partizan!

Sudija Srđan Jovanović je trenutno naš najbolje rangirani arbitar, ali i pored toga neće svi biti zadovoljni izborom. 

Podseća ja radi, Jovanović je bio na udaru Crvene zvezde, generalnog direktora Zvezdana Terzića. Nije mogao da mu oprosti što je u 161. večitom derbiju poništio čist gol crveno-belih pri rezultatu 0:0. Zvezda je taj meč kasnije izgubila 2:0.

Informer

 

- Pravili su pritisak čitave nedelje kroz medije, pa na sudiju Jovanovića, iako smo išli na sastanak sa FSS. Jovanoviću sam rekao, ne sviđa mi se što sudiš, znam da si proglašen kao partizanovac, ali verujem da želiš u Evropi da napreduješ i da nećeš to zloupotrebiti. Ali on je zloupotrebio, i poništen nam je čist gol - rekao je Terzić tada.

Našao se i na meti Partizana posle meča s Vojvodinom u Novom Sadu. Novosađani su tada slavili sa 3:2, golovima u nadoknadi vremena, a ondašnji strateg kluba iz Humske Savo Milošević je flašicom vode gađao Jovanovića.

- Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog inženjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa čelnicima FSS-a, FK Partizan je zakazao sednicu Odbora za hitna pitanja – poručili su iz kluba proglasivši nedugo potom Aleksandra Stanojevića za novog trenera.

Inače, od tog 161. susreta “večitih” rivala u ligi, Jovanović do sada nije dobijao šansu da deli pravdu na “derbijima”, te će stoga utorak za njega i njegovu karijeru biti baš veliki dan.