Autor: Informer.rs

23.06.2021.

13:37

Foto:

Sport

PREOKRET! LALATOVIĆ NAPUSTIO RADNIČKI POSLE 12 DANA, otišao u Saudijsku Arabiju!

Lalatović je kako prneosi MozzartSport definitivno napustio Čair, samo 12 dana pošto je potpisao za niški klub.

Kako navodi pomenuti izvor Lalatović dobio ponudu da se konačno oproba u inostranstvu. Saudijski Al Batin ponudio mu je finansijske uslove koji ne mogu da se mere sa onima u Radničkom.

Informer

A još prilikom dolaska na Čair Lalatović i Tončev su se dogovorili da  Lalatović može da ode ako stigne primamljiva ponuda iz inostranstva.

U Hafar Al Batinu, gradu blizu granice sa Kuvajtom, naslediće Aleksandra Veselinovića, nekadašnjeg trenera Vojvodine, Spartaka i Čukaričkog. Nezvanično se može čuti da bi baš Veselinović, poznat po forsiranju mladih igrača, mogao da preuzme Radnički, mada za sada nema potvrde iz Niša.

Lalatović je u utorak rekao da može da napusti Niš samo usled ponude od oko 40.000 evra, a po svemu sudeći se to dogodilo, a ima i prevoz do aerodroma. 

- Kad sam pričao sa Tončevim, dogovorili smo se i poznato mu je da mi je velika želja da radim u inostranstvu. Samo ako dobijem bogatu inostranu ponudu - od 30.000 evra pa naviše bih mogao da odem. Samo ako dobijem ponudu od 30-40 hiljada evra mesečno - tada bih ja otišao jer bih rešio svoju egzistenciju i egzistenciju svoje dece. Posle 11 godina u srpskom fudbalu je došao red da se oprobam u inostranstvu. Odbio sam tri ponude jer nisu bile to što sam tražio. To je jedini razlog zbog kog bih otišao. Takav dogovor imam sa klubom, a Ivica Tončev je rekao da ako dođe takva ponuda da će me on odvesti na aerodrom!

Bonus video