• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2021

17:07

ODLAZI? ZBOG 40.000 EVRA LALATOVIĆ ĆE NAPUSTITI RADNIČKI! Tončev je rekao da će me odvesti na aerodrom!

Fudbal

ODLAZI? ZBOG 40.000 EVRA LALATOVIĆ ĆE NAPUSTITI RADNIČKI! Tončev je rekao da će me odvesti na aerodrom!

Podeli vest

Nenad Lalatović otkrio da u ugovoru sa Radničkim postoji posebna klauzula

Nenad Lalatović se vratio u Radnički sa kojim je došao do istorijskog vicešampionskog mesta u sezoni 2017/18.

Najavio je da Radnički nikada više neće imati tako lošu sezonu kao prethodnu, a otkrio je i svoje planove za budućnost. Pri sklapanju ugovora, koji je identičan onome od pre tri godine, Lalatović je otkrio da postoji i jedna klauzula po kojoj može da napusti Niš.

- Kad sam pričao sa Tončevim, dogovorili smo se i poznato mu je da mi je velika želja da radim u inostranstvu. Samo ako dobijem bogatu inostranu ponudu - od 30.000 evra pa naviše bih mogao da odem. Samo ako dobijem ponudu od 30-40 hiljada evra mesečno - tada bih ja otišao jer bih rešio svoju egzistenciju i egzistenciju svoje dece - rekao je Lalatović u razgovoru za nišku televiziju "Belle Amie".

Foto: Starsportphoto

 

- Posle 11 godina u srpskom fudbalu je došao red da se oprobam u inostranstvu. Odbio sam tri ponude jer nisu bile to što sam tražio. To je jedini razlog zbog kog bih otišao. Takav dogovor imam sa klubom, a Ivica Tončev je rekao da ako dođe takva ponuda da će me on odvesti na aerodrom!

Radnički je već doveo Vukadina Vukadinovića, Nikolu Vujadinovića, Damira Kahrimana i Borka Duronjića.

- Dovešćemo još tri-četiri fudbalera. Potrebna su nam dva napadača, jedan košta 20 hiljada evra što nije mnogo, a drugi je slobodan. Tu je još jedan inostrani fudbaler koga želimo, ima 25 godina, ali ne mogu ništa više da kažem - zaključio je Lalatović.

Istakao je da je njegova velika želja bila da dođe i Nikola Drinčić, ali da zbog dece koja su krenula u školu ostaje u blizini Beograda, dok je Saši Marjanoviću uputio još jedan apel da dođe u Niš.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija