Autor: Informer.rs

01.11.2021.

09:31

Foto: Tanjug/ap

Sport

EUFORIJA U KATALONIJI! Mesi najavio POVRATAK U BARSU! Nisu mi nudili da igram besplatno, NISAM OVO ZASLUŽIO!

Mesi je u Pariz prešao sa Nou Kampa, na kojem je proveo skoro ceo život, ali je zbog teške finansijske situacije je morao da ode! Ipak, Barselona ima neprocenjivo mesto u Mesijevom srcu i životu, pa je Argentinac potvrdio da će se vratiti u Barselonu.

Informer

 

- Uvek sam govorio da želim i spreman sam da pomognem klubu. Voleo bih da u nekom trenutku postanem tehnički sekretar. Samo ne znam da li će to biti u Barseloni ili negde drugde- rekao je Lionel Mesi za katalonski list Sport.

Informer

 

Ne krije da bi naviše voleo da se vrati u voljeni klub!


Ako postoji mogućnost, voleo bih da Barseloni doprinesem koliko mogu. To je klub koji volim i voleo bih da bude dobar kao ranije. Da nastavi uspon i bude jedan od najboljih na svetu!

Mesi ima još mnogo toga da pokaže na terenu, a ostaje da se vidi kada će završiti karijeru, a očigledno je da se neće vratiti na Nou Kamp kao fudbaler! On se dotakao svih važnih tema koje su interesovale javnost, a javnost u Barseloni pre svega je interesovao komentar izjave Đoana Laporte, koji je rekao da se nadao da će Mesi ostati i igrati besplatno u klubu.

- Istina je da sam, kao što sam i objasnio na odlasku, učinio sve što je bilo moguće da ostanem. Nikada, ni u jednom trenutku nije traženo da igram besplatno. Zamolili su me da smanji platu za pedeset odsto i to sam uradio bez problema. Bili smo u poziciji da više pomognemo klubu, moja želja i želja moje porodice bila je da ostanemo u Barseloni. Niko mi nije tražio da igram besplatno, ali smi se u isto vreme čini da su reči koje je predsednik izjavio deplasirane. Povredili su me jer mislim da to nije trebalo da izjavi, tako navodi ljude na komentare i stvara sumnju za koju mislim da nisam zaslužio- rekao je Mesi.