• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

14:12

ŠTA SE DEŠAVA SA MESIJEM? Svi su zabrinuti, a ovo je njegov problem!

reuters

Fudbal

ŠTA SE DEŠAVA SA MESIJEM? Svi su zabrinuti, a ovo je njegov problem!

Podeli vest

Lionel Mesi ne liči na sebe, mnogo više su od Argentinca očekivali navijači Pari Sen Žermena

Trener Maurisio Poketino izveo ga je iz igre na poluvremenu u meču sa Lilom, pa se posle pravdao i rekao kako je Argentinac bio povređen. 

Mesi je u petak odigrao  peti meč u Ligi 1 i preko 15 puta je šutirao ka golu rivala - što ga čini igračem koji najviše šutira,  ali nijednom još nije zatresao mrežu. Protiv Lila je izašao već na poluvremenu, da bi PSŽ u nastavu preokrenuo i slavio sa 2:1.

Foto: reuters

Lionel Mesi ne liči na sebe

 

 

Sada se povodom nešto slabijih partija Mesija, koji još nema postignut gol u francuskom prvenstvu, oglasio i sportski direktor PSŽ-a Leonardo.

- Situacija s Messijem malo je komplikovana. U prvom periodu u PSŽ-u je više vremena proveo s reprezentacijom nego s klubom, zbog čega ima problem. Uz toliko putovanja, sve ovo je normalno - rekao je Leonardo. 

Videćemo da li će biti spreman za meč sa RB Lajpcigom. Iako je po ocenama svih Mesi odigrao jako loš meč protiv Lila, Leonardo smatra da je to normalna reakcija tela. 

Foto: reuters

 

- Normalno je da imate problema s mišićima kada toliko putujete. Slično je i Nejmarom - dodao je Leonardo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija