Autor: Informer.rs

15.11.2021.

00:01

Foto: Reuters

Sport

/OCENE/ANKETA/ Piksijevi ratnici su raspametili naciju! Naterali Portugalce da zvižde Ronaldu i drugovima, a koliko mogu u Kataru?

Obradovali su srpski reprezentativci narod, ponovo vratili kult reprezentacije i pokazali da su na sjajnom putu! 

Srbija je obezbedila učešće na Svetskom prvenstvu pobedivši jednu od najjačih selekcija sveta i sada sa ponosom možemo da kažemo da nam se ponovo vraća vera u najvažniju sporednu stvar na svetu!

Informer

 

Izgarali su Piksijevi puleni na " Da Lužu" i sa razlogom su tu gde jesu! Dragan Stojković je dokazao da je majstor! Bio je to na njemu, a ostao i van njega! 

Predrag Rajković 7 - Imao je ponovo golman Srbije kiks, ali srećom nije kažnjen! Sa druge strane, može da se pohvali sa nekoliko dobrih intervencija! 

Nikola Milenković 7, 5 - Komandant srpske odbrane je bio na visini zadatka i pokazao da na njega selektor uvek može da se osloni!

Informer

 

Miloš Veljković 7 - Nema se šta zameriti borbenom Veljkoviću, koji je morao da napusti igru zbog povrede! Ipak, ostavio je srce na terenu, kao i svi koji su se našli na njemu!

Strahinja Pavlović 7 - Dobro izdanje mladog Pavlovića, stasava u ozbiljnog defanzivca na kojeg Srbija može da računa još dugo godina!

Andrija Živković 7 - Agilni Živković je zadavao probleme odbrani domaćih, videlo se da se uželeo reprezentativnog dresa! 

Saša Lukić 7 - Dobio je priliku umesto očekivanog Aleksandara Mitrovića i bio je na visini zadatka! 

Nemanja Gudelj 6,5 - Neshvatljiv kiks iskusnog Gudelja umalo je skupo koštao Srbiju! Brzo se konsolidovao i dao sve od sebe da nadomesti u nastavku sve!

Filip Kostić 7,5 - Nekoliko fenomenalnih prilika stvorio je Srbiji, ali nisu saigrači uspeli da ih realizuju! Mnogo znači timu!

Informer

 

Sergej  Milinković Savić 7,5 - Borio se kao lav Sergej na sredini terena, često bio u neverici zbog sudijskih odluka, izgarao je i izašao kao pobednik! 

Dušan Tadić 8,5 - Šta reći za kapitena! Kada je bilo najteže postigao je pogodak, a onda je fenonmenalno uposlio Mitrovića za pobedonosni gol! Kapitenski, nema šta! 

Dušan Vlahović 7,5 - Nije mu se dalo! Stativa mu nije dozvolila da se upiše u strelce, ali to ne umanjuje požtvovanost od prvog do poslednjeg minuta!

Aleksandar Mitrović (od 46. minuta) 8,5 - Junak pobede! Junak ciklusa! Najzaslužniji što je Srbija uspela da ostvari ogroman uspeh! 

Uroš Spajić (od 65. minuta) 7 - Odlično je ušao u meč i odradio sve šo se od njega očekivalo 

Nemanja Radonjić (od 69) 7 - Uneo je živost i brzinom pravio probleme Portugalcima

Luka Jović (89) - Nedovoljno vremena za konkretan učinak