Autor: Informer.rs

16.11.2021.

10:15

Foto: reuters

Sport

TOTALNA LUDNICA U BARAŽU! Orlovi, hvala! Srbija je izbegla pakao!

Fudbaleri Srbije pobedili su Portugal golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu (2:1) i sa prvog mesta izborili vizu za Mundijal, a to su učinile Engleska i Švajcarska.

Evropski šampion Italija nije uspeo da odbrani prvo mesto u grupi. Italijani su odigrali 0:0 u Severnoj Irskoj, što je otvorilo put Švajcarcima da se kvalifikuju za Mundijal, pa će i druga velika selekcija biti u baražu naredne godine, nakon što je prethodno Srbija tamo poslala Portugal.

Informer

 

Pred poslednji dan grupne faze kvalifikacija čak 12 timova boriće se za tri mesta na Svetskom prvenstvu, a među njima su već selekcije poput Portugala, Italije, Rusije, Švedske i Poljske!

Pravi pakao čekaće "azure" i Portugalce u borbi za Katar. A tamo bi mogla u jednom scenariju da im se pridruži i Holandija, u zavisnosti od završetka njihove nezgodne kvalifikacione grupe gde se tri tima bore za mesto na Mundijalu.

Informer

 

Za sada znamo da će u baražu nosioci biti Portugal, Škotska, Italija i Rusija, a prema trenutnom stanju, to bi mogli da budu i Švedska i Poljska.

SVETSKO PRVENSTVO, KVALIFIKACIJE