Autor: Informer.rs

16.11.2021.

15:28

Foto: Starsportphoto

Sport

POJAVIO SE SNIMAK! Trenutak kada je Piksi šokirao Mitrovića pred meč sa Portugalom! /VIDEO/

Iako su ga svi očekivali od prvog minuta na terenu u Lisabonu, napadač Fulama počeo je susret na klupi za rezerve.

Bil je to neočekivana odluka selektora Dragana Stojkovića Piksija. Navijači su bili u šoku, ali je Piksi opet bio u pravu.

Objasnio je posle utakmice da je razgovarao sa Mitrovićem i objasnio mu da neće početi susret, a pojavio se i snimak tog razgovora.

Informer

 

U šetnji kroz park nedaleko od hotela u kom je bila smeštena reprezentacija, Piksi je iskoristio trenutak da nasamo porazgovora sa Aleksandrom Mitrovićem.

- Objasnio sam mu da je prvo poluvreme nebitno i da ništa ne rešava, da se fokusira na drugo, uđe i reši. Neko bi se naljutio, on je prihvatio bez pogovora jer mi veruje -  rekao je Piksi u objašnjenju ove odluke.

- Komunikacija je zaista na visokom niovu. Najvažnije je da mi veruju, uspeo sam da ih ubedim u to - dodao je Dragan Stojković.

Informer

 

U razgovoru sa medijima Piksi je otkrio još neke detalje razgovora sa fudbalerima u danu utakmice. Ispričao je anegdotu iz svlačionice, u kojoj se našalio na račun Predraga Rajkovića, što je izazvalo smeh!

- Rekao sam im da budu strpljivi, samo pas, pas, pas... Ako nemaju kome, onda nazad Rajkoviću. A ti Rajkoviću onda kreni da driblaš, pa me pošalji u bolnicu.