• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

07:26

LJUDI, DA LI STE VI NORMALNI? Piksi je ušao u svlačionicu, a onda je nastala ludnica... /VIDEO/

Starsportphoto

Fudbal

LJUDI, DA LI STE VI NORMALNI? Piksi je ušao u svlačionicu, a onda je nastala ludnica... /VIDEO/

Podeli vest

Srbija ide na Svetsko prvenstvo, a direktna viza je obezbeđenja nakon što je pobeđen Portugal usred Lisabona sa 2:1

Dragan Stojković Piksi iznenadio je sve sastavom, a potom su nas šokirali orlovi kada su primili gol na startu meča, ali nista nije moglo da ih zaustavi.

Iako su naši reprezentativci gubili već od drugog minuta, a Portugalcima i remi odgovarao da prođu direktno na Mundijal, desio se antologijski preokret.

Foto: Starsportphoto

 

Ne samo da su naši izjednačili, već golom Mitrovića u 90. minutu i pobedili, pa su oduševili svog stratega.

- Samo malo, da vas pitam ovako pošteno: " Da li ste vi normalni? Šta radite ovo? Ma idi..." - poručio je Piksi, te krenuo da se pozdravi sa generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem i zamenikom predsednika FSS Nenadom Bjekovićem koji je potom završio u gužvi sa fudbalerima.

Foto: Starsportphoto

 

- Selektor je ušao u svlačionicu, pogledao nas i rekao "Ljudi, jeste li vi normalni?!". A onda smo se svi nasmejali i počeli da slavimo -  rekao je  posle meča i strelac pogotka za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo čiji je domaćin Katar 2022. godine Aleksandar Mitrović.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BATO

pre 2 godine

Srpska se truba iz Katara čuje, srbina svakog da obradujeeeeee. SRBIJA DO KATARAAAA, IDEMOOOOO ORLOVI!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija