Autor: Informer.rs

19.11.2021.

22:12

Foto:

Sport

FUDBALSKO BOŽANSTVO ĆE IGRATI JOŠ (MALO)! Milan spremio novi ugovor za IBRAHIMOVIĆA! Cilj mu je MUNDIJAL!

Godine mu ništa ne mogu! Zlatan Ibrahimović nema nameru da ostavlja fudbal, a kako prenosi "Gazzetta delo Sport", Milan je spremio novi jednogodišnji ugovor za švedskog golgetera! Priče o novom ugovoru su počele još juče, ali je prestižni portal sa Apenina danas potvrdio glasine.

Italijani javljaju da će pregovori između Rosonera i Ibrahimovića početim posle zimskog prelaznog roka, a očekuje se da se strane lako dogovore budući da je Šveđanin najplaćeniji fudbaler Milana i godišnje prihoduje sedam miliona evra. 

Informer

Aktuelni ugovor mu ističe na kraju aktuelne sezone, u Milanu su svesni koliko je njegov uticaj na tim Stefana Piolija i spremni su da obnove saradnju. Pored toga, Ibrahimovićev plan je da nastavi sa fudbalom kako bi nastupao sa Švedskom na Svetskom prvenstvu u Kataru naredne godine, a koje će se održati krajem novembra i početkom decembra 2022. 

Popularni Ibra je ove sezone imao problema sa povredama, ali je i pored toga postigao tri gola u osam mečeva u svim takmičenjima. Prošle sezone je sa 15 golova bio najbolji strelac Rosonera u Seriji A.