Autor: Informer.rs

13.12.2021.

12:48

Foto: Tanjug/AP

Sport

POTRESNO! IBRA SE SLOMIO, PRIČAO JE O BOLESNOM SINU! Bio je kost i koža, kao da život želi da ga napusti!

Zlatan se slomio dok je pročao o sinu Maksimilijanu, koji je bio bolestan.

- Sve je bilo novo s Maksijem, i primetili smo da puno povraća, a nije ni dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Nazvao sam porodicu, prijatelje i svi su me tešili da nije ništa strašno, ali nisam verovao. Pokušavao sam da utešim sebe - prisetio je Zlatan najtežih momenata kada je saznao da mu je sin bolestan.

Informer

 

- Celo telo mi je bilo u grču. Nikada se nisam ovako osećao, ni približno. Dok nisam dobio dete bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam biti ljut i lud, mogao sam pokazivati sve moguće emocije, sve bi moglo da se reši ako si bio čvrst, istrajan. Ovo nije bilo ni slično tome. Bio sam nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao da uradim. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali i primećivalo se da je kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti.

Informer

Zlatan Ibrahimović se prisetio najtežeg momenta u životu

Supruga mu je javila da beba mora na hitnu operaciju želuca.

- Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde, gde je, na kraju su me odveli do velike sale gde je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada, kao mala ptica. Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi: ‘Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu da izdržim". Zovi me za sve što treba, rekao sam Helen i pobegao odatle...

Informer

 

Operacija je bila uspešna i Zlatanov sin se oporavio.

- Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam tog događaja. To mi daje bolji pogled na život - priznao je Zlatan Inrahimović.