Autor: Informer.rs

22.03.2022.

23:53

Foto: Reuters

Sport

NEJMAR NA TRENINGE DOLAZI PIJAN! Haos u Parizu! BRAZILAC NA STUBU SRAMA, uništava PSŽ!

U Parizu je sve krenulo nizbrdo kada je zablistao Karim Benzema i izbacio ih iz Lige šampiona, iako su se oni tamo videli i pre samog revanša! Navijači su okrenuli leđa Brazilcu, na utakmicama mu zvižde, a on im se sveti neozbiljnim ponašanjem za jednog profesionalca. 

Informer

 

Francuski novinar Danijel Riolo tvrdi da je Nejmar u jako lošem stanju i da su mu dani odbrojani!

- Brazilac gotovo da i ne trenira, na treninge stiže kao čovek na ivici pijanstva. To je tako, Nejmar se tako sveti PSŽ-u. Raskinuo je sa klubom i svlačionicom- ističe Riolo i dodaje:

Informer

 

- Navijače PSŽ-a nije briga za Nejmarove ludosti i njegov dokumentarac na Netfliksu. Moramo da mu ispišemo ček i pustiti ga. Nanosi veliku štetu klubu. Pustite ga, uništava PSŽ.

Nejmar ove sezone ima učinak od pet golova i isto toliko asistencija. Ranije se spekulisalo da bi Nejmar uskoro mogao čak i da završi karijeru.

Ipak, mnogi veruju da mu sledi povratak u domovinu ili odlazak u MLS ligu. 

Informer

 

 PSŽ ima 12 bodova viška u odnosu na Olimpik Marsej na tabeli francuskog šampionata, ali već odavno njima "to to" da budu "samo" prvaci države. Čak su i u kupu ispali od Nice. Teški dani su pred Poketinom, Leonardom i šeikom El Kalaifijem da ublaže ega svojih megazvezda.