• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

22:34

U PARIZU NAVIJAČI VIŠE NEMAJU STRPLJENJA! Zaustavili auto, hteli da ga IZBACE na ulicu (VIDEO)

Reuters

Fudbal

U PARIZU NAVIJAČI VIŠE NEMAJU STRPLJENJA! Zaustavili auto, hteli da ga IZBACE na ulicu (VIDEO)

Podeli vest

Danak lošim rezultatima čini se ni kriv ni dužan platio je desni bek PSŽ-a, Lejvin Kurzava

Posle ispadanja iz Lige šampiona atmosfera u Pariz Sen Žermenu je loša, iako je od toga prošlo već određeno vreme.

Za vikend su na udaru navijača na "Parku prinčeva" bile dve najveće zvezde Nejmar i Leo Mesi, a sada su pristalice prvaka Francuske otišli i korak dalje i presreli automobil u kome se nalazio odbrambeni igrač "Svetaca" Lejvin Kurzava, iako je ove sezone odigrao samo jednu utakmicu.

Foto: Reuters

 

Trener Parižana Maurisio Poketino već neko vreme  ne računa ozbiljno na Kurzavu i koristio ga je samo na utakmici Superkupa, gde je odigrao svega devet minuta, dok je na svim ostalim utakmicama bio na klupi ili tribinama...

Međutim, to navijače nije sprečilo da naprave performans, nimalo prijatan za Kurzavu. Prvo su zaustavili njegov automobil, a jedan navijač je pokušao da ga izvuče iz vozila upotrebom sile.

Kurzava je inače jedan od igrača sa najvećim stažom u  Parizu, ali je sada prekobrojan kod Poketina.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija