Autor: Informer.rs

23.03.2022.

15:41

Foto: Starsportphoto

Sport

OTPAO JOŠ JEDAN DEFANZIVAC! Korona u taboru Srbije, posle Vlahovića i Milenkovića ni ovaj fudbaler neće igrati!

Novu lošu vest pred prijateljske mečeve sa Mađarskom i Danskom dobio je selektor Srbije. Pozitivan test na kovid dobio je Uroš Spajić. 

U skladu sa medicinskim propisima i protokolima štoper Kasimpaše neće zbog toga biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za dve naredne utakmice.

Dobra vest je da su svi ostali igrači bili negativni na testiranju obavljenom po dolasku u sportski centar FSS u Staroj Pazovi. Trebalo bi dakle da se širenje virusa sprečilo na vreme.

Informer

Uroš Spajić ima koronu

Pre Uroša Spajića je otpao i Dušan Vlahović, koji se na insistiranje Juventusa vratio u Torino da se odmori za finiš sezone. Takođe, protiv Mađarske i Danske vrlo verovatno neće igrati ni Nikola Milenković, koji ima manji problem sa zadnjom ložom, ali u Savezu ne žele da rizikuju da se stanje ne pogorša.

- Svaka ekipa ima svoje probleme i mi smo tu da ih rešavamo. Vlahović neće biti u sastavu za ove dve utakmice zbog povrede, mogu da vam kažem da je Milenković blizu da bude van tima. Oseća lakšu povredu, grč u zadnjoj loži desne noge i da bi bilo tolalno glupo i rizično da igra. 90 odsto neće biti u konkurenciji za tim, ali putuje sa ekipom za Budimpeštu - kazao je Dragan Stojkovića. 

Stojković će sada na raspolaganju ima četvoricu klasičnih štopera: Strahinju Pavlovića, Miloša Veljkovića, Matiju Nastasića i Stefana Mitrovića.