Autor: Informer.rs

31.03.2022.

13:00

Foto: reuters

Sport

ONI ORLOVIMA KROJE SUDBINU! Srpska legenda i bivši trener Partizana izvlače kuglice na žrebu!

Grupe Svetskog prvenstva u Kataru biće odlučene u petak od 18 sati, a obelodanjeno je i ko će biti zadužen za izvlačenje kuglica iz bubnjeva prilikom žreba. 

Kuglice će izvlačiti i jedan legendarni Srbin, kao i jedan bivši trener Partizana! Među asistentima koji će izvlačiti kuglice našao se Bora Milutinović, objavila je zvanično FIFA. Bora Milutinović je jedini trener koji je na Svetskim prvenstvima vodio pet timova.

Informer

Bora Milutinović

Deo žreba biće i nekadašnji trener Partizana i dugogodišnji kapiten reprezentacije Nemačke Lotar Mateus, kao i jedan od najboljih desnih bekova u istoriji fudbala Kafu. 

Nekadašnji najbolji strelac u istoriji reprezentativnog fudbala Ali Dei takođe će biti na ceremoniji, a tu će i biti jedan član nigerijskih "super orlova" Džej-Džej Okoča.

Informer

 

Legenda alžirskog fudbala Rabah Mađer će takođe učestvovati na žrebu, kao i predvodnik jedne generacije Australije Tim Kejhil. Tu će biti i nekadašni reprezentativac Engleske Džermejn Dženas, kao i dve dame. Jedna je doskorašnja reprezentativka Sjedinjenih Američkih Država Karli Lojd, koja je  reprezentativnu karijeru završila sa 316 nastupa za nacionalni tim. Druga je aktivna američka fudbalerka Samanta Džonson. 

Informer

Lotar Mateus

Fudbalska reprezentacija Srbije biće u trećem šeširu. Pogledajte ko su nam potencijalni rivali po prognozama matematičara.