Autor: Informer.rs

11.04.2022.

15:39

Foto: Starsportphoto

Sport

OGLASIO SE SAŠA ILIĆ! Evo šta je poručio posle otkaza!

Čukarički je odigrao meč bez pobednika i golova sa Partizanom u 30. kolu Superlige (0:0). Nakon utakmice nastala je nova bura u srpskom fudbalu.

Crno-belom su smatrali da su oštećeni pošto Kovačević nije dobio crveni karton u 10. minutu utakmice, kada je kao poslednji igrač odbrane srušio Rikarda! Onda je posle meča sve šokirao  meča Saša Ilić, koji je takođe rekao da je njegov igrač zaslužio crveni karton.

Na Banovom brdu reagovali su zbog njegovih reči. Dan posle utakmice Ilić je dobio otkaz u Čukaričkom. Sa njim je posle sastanka sporazumno raskinut ugovor.

Ilić, koji je legenda Partizana, nije se još oglašavao u medijima. Ali, na Instagramu je podelio i tako odobrio poruke podrške koje su mu uputili bivši saigrači, navijači, igrači koje je vodio...

Informer

 

Između ostalog, tu je poruka Andrije Delibašića koji je citirao Mešu Selimovića: "Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem".

Zanimljiva je i rečenica koju je uz zajedničku fotografiju podelio njegov bivši saigrač Petar Grbić: "Sloboda je reći istinu", odnosno sadašnji golman crno-belih Milan Lukač: "Sloboda nema cenu", a poruke pristižu iz minuta u minut pošto je Ilić prva sportska vest u Srbiji.

Bonus video