Autor: Informer.rs

19.04.2022.

12:59

Foto:

Sport

TRAGEDIJA POTRESLA PLANETU! ŠTA SE DESILO, gde se porodila Ronaldova Georgina?

Georgina i Ronaldo su u oktobru prošle godine objavili da čekaju blizance i sada su morali da se suoče sa najtragičnijim gubitkom. Dečak nije preživao, dok je devojčica rođena živa, a ona je Ronaldovo peto dete. 

- Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti -  napisao je Portugalac na društvenim mreža.a

Ronaldo i Georgina su u oktobru potvrdili da čekaju blizance, podelili su vest na društvenim mrežama.

Informer

 

Španski mediji su potom pisali da će se Georgina poroditi u Madridu, u bolnici koja je blizi njihove vile vredne oko pet miliona evra. Ronaldova devojka je primećena u bolnici u januaru kada je sa Kristijanom bili u Madridu. 

U pomenutoj bolnici je Georgina rodila ćerkicu Alanu. Klinika ima četiti VIP apartmana, sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom, telefonom, internetom i ima direktan pristup podzemnoj garaži.

Međutim, britanski mediji pišu da se ipak porodila u VelikoJ Britaniji, pa ostaje pitanje šta se desilo? Da li su promenili planove ili je Georgina morala hitno da se porodi.

Bonus video