Autor: Informer.rs

03.05.2022.

14:52

Foto: AP Photo/Francois Mori

Sport

PSŽ OPET PRAVI DRIM TIM! Dva sjajna napadača u Parizu?

Navijači PSŽ-a, a posebno predsednik Nasera Al-Kelaifija postaju nestrpljivi jer je prošla još jedna sezona a "sveći nisu osvojili titulu.

U Parizu razmišljaju da rekonstruišu napadački deo ekipe, gde bi glavni bili Mohamed Salah i Romelu Lukaku.

Informer

Naser Al-Kalaifi, predsednik PSŽ-a

Probao je multimilijarder na sve načine da uzme taj "ušati" pehar, jer ga trofeji u Francuskoj više ne zadovoljavaju dovoljno, hoće na nivo više. Menjao je trenere, napačke tandeme, igrače sredine terena, paa čak i onaj odbrambeni deo. Mnogo igrača je protrčalo "Parkom prinčeva" ali od osvajanja Lige šampiona i dalje nema ništa.

Informer

Mohamed Salah

Al-Kalaifi ima sve manje poverenja i u sportskog direktora Leonarda, koji nekim čudom preživljava sve ove promene u klubu. Čini se da mu je ovo poslednja šansa. Salah i Lukaku su na radaru Brazilca.

Salah se i dalje nije dogovorio sa Liverpulom, a ulazi u poslednju sezonu ugovora. Informacije iz Engleske govore da Mo ozbiljno razmišlja o odlasku i da ga je privuklo interesovanje Pari Sen Žermena. Liverpul bi verovatno morao da ga proda, ako ne potpiše novi  ugovor. Bilo bi to dobra situacija za obe strane. Liverpul bi zaradio, a Salah bi potpisao bogatiji ugovor u Parizu.

Sveci" će praktično promeniti čitav napad, odlazi Mbape, nemaju klasičnog napadača, oslobodiće se Ikardija koji ima minimalnu minutažu, pa bi Lukaku dobio šansu uz Nejmara, Mesija i eventualno Salaha.

Informer

Romelu Lukaku

Osim pomenutog dvojca, PSŽ želi da dovede i Pola Pogb,ali i Usmana Dembelea iz Barselone, i na posletku da vrati Nkunkua fudbalski cveta u Lajpcigu. Za ovog odličnog igrača koji nije dobio pravu šansu u Parizu interesuje se i Bajern.