• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2022

07:00

PUKLO PO SVIM ŠAVOVIMA! Parižani bacili pola milijarde evra! Raspad sistema, Mbape NAPUŠTA Svece, a sa njim ODLAZE još petorica!

Tanjug/AP

Fudbal

PUKLO PO SVIM ŠAVOVIMA! Parižani bacili pola milijarde evra! Raspad sistema, Mbape NAPUŠTA Svece, a sa njim ODLAZE još petorica!

Podeli vest

Velike finansijske gubitke pretrpeće Pari sen Žermen, obzirom da je na ove fudbalere uložio preko 200.000.000 evra

Još jedna rana eliminacija iz Lige šampiona, ostavila je PSŽ bez jedinog trofeja za kojim žude.

Ni osvajanje titule u francuskom prvenstvu, po navici, nije zadovoljilo navijače Svetaca, koji su bili nezadovoljni igrom u poslednjem remiju sa Lansom u Ligi 1, kada je obezbeđen šampionski pehar. 

Zato su šeici spremili kompletno renoviranje tima, pa će Park prinčeva napustiti čak petorica igrača za koje je izdvojeno 200.000.000 evra!

Prema pisanju L'Ekipa, već su prežaljeni Anhel Di Marija, Julijan Draksler, Leandro Paredes, Lajvin Kurzava i Tilo Kerer.

Već smo pisali da je Argentinca, koji je plaćen 63.000.000 evra a ugovor mu ističe na leto, kaparisao Juventus, dok će njegov sunarodnik Leandro Paredes (plaćen 40.000.000 evropskih novčanica) takođe otići, ali se njemu traži klub.

Foto: Reuters

 

Julijan Draksler je plaćen 36.000.000, a sada Borusija iz Dortmunda želi da ga dovede za mnogo manje novca, dok su u "izlogu" još Tilo Kerer (plaćen 37.000.000 evra) i Lajvin Kurzava (plaćen 25.00.000 evropskih novčanica). 

Odavno je poznato da će Kilijan Mbape, kome ističe ugovor, napustiti Pariz, njega Florentino Perez i Real Madrid jure već nekoliko godina, onda se stiže do neverovatnog iznosa!

Svi pomenuti igrači su plaćeni 201.000.000 evra, dok su Sveci za Mbapea iskeširali Monaku 240.000.000 evra!

U tom slučaju gotovo pola milijarde evropskih novčanica otići će sa Parka Prinčeva. A nisu osvojili ono zbog čega su dovedeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija