Autor: Informer.rs

08.05.2022.

16:21

Foto:

Sport

NASTAVLJA SE DEČIJI HULIGANIZAM U SRBIJI! Demolirana SVLAČIONICA srpskog kluba! Ubljani RAZBILI ZID! (FOTO)

Susret kadetske lige FS Regiona zapadne Srbije između Savacijuma i Jedinstva završena je pobedom gostiju sa Uba rezultatom 3:0, ali je trijumf Ubljana pao u senku njihovog vandalskog čina.

Gostujući igrači su, naime, kako prenosi "Telegraf" posle utakmice odvalili deo zida u svlačionici Mačve, stadiona na kome igra Savacijumu. 

Informer

Zid na svlačionici Mačve

To nije prvi put da se mladi fudbaleri ponašaju vandalski, jer su nedavno Partizanova deca polomili vrata na gostovanju Čukaričkom, u svlačionicama kluba sa Banovog brda.

Sada je situacija bila drugačija, jer nisu stradala vrata, ali jeste zid. Tačnije, Savacium koji se nalazi u blizini stadiona Mačve u Šapcu i domaćin je na njihovom terenu, pa su zbog toga igrači i uprava Savaciuma zamolili goste sa Uba da se igrači presvuku u prostorijama omladinske selekcije Mačve, što su oni i prihvatili.

Informer

Zid posle vandalizma igrača Jedinstva

Ubljani su su potom dobrom igrom uspeli da dođu i do pobede od 0:3, te tako da održe korak za Apolon na trećem mestu, međutim, sam meč je obeležilo nešto drugo, a to je - vandalizam.

Uprkos što je reč o kadetskom uzrastu (fudbaleri do 17 godina), nakon susreta je u svlačionici ljude iz Mačve, koji su ustupili svlačionicu, videli su na nekoliko mesta obijen zid i rupe u njemu.