• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

20:07 >> 21:29

SKANDAL! Nade Partizana izgubile od Čukaričkog, pa DEMOLIRALE SVLAČIONICU! Vrata skroz POLOMLJENA!

privatna arhivan

Fudbal

SKANDAL! Nade Partizana izgubile od Čukaričkog, pa DEMOLIRALE SVLAČIONICU! Vrata skroz POLOMLJENA!

Podeli vest

Veliku pobedu u derbiju kola Kadetske lige Srbije ostvario je Čukarički protiv Partizana 3:2, ali je duel na Carevoj ćupriji ostao u senci nemilih dešavanja gostujućih fudbalera

Naime, nezadovoljni porazom crno-beli kadeti su posle utakmice demolirali svlačionicu Brđana, na kojoj su polomili vrata.

Igrači Partizana, među kojima ima i reprezentativaca Srbije, su se propisno obrukali i pokazali nepoštovanje prema ljubaznim domaćinima, kao i netrpeljivost poraza.

Foto: privatna arhivan

 

Teško da bilo kakav bes i nervoza mogu da opravdaju momke od 17 godina koji još nisu ni kročili na veliku fudbalsku scenu i koji bi tek trebalo da se oblikuju.

Izabranici trenera Momira Milete na taj način su sustigli upravo crno-bele, sada oba tima ima po 59 bodova, ali su Brđani drugi, zbog bolje gol-razlike. Dva puta su domaći vodili, prvi put posle pogotka Janka Rakonjca u 23. minutu, izjednačio je 11 minuta kasnije Bogdan Mirčetić.

Foto: privatna arhiva

 

Belo-crni su sa golom prednosti otišli na poluvreme, s obzirom da je u 38. minutu pogodio Uroš Tegeltija. Drugo izjednačenje ekipi Partizana doneo je Nemanja Ilić u 65. minutu, ali je pobednik odlučen u finišu. Tada je Nikša Delibašić golom u 85. minutu postavio konačan rezultat za veliko slavlje Brđana.

Čukarički je igrao u sastavu: Mirković, D. tegeltija, Radojković, Todorović, Stojanović, Adamović, Delibašić, Vrijević, U. tegeltija, Subotić, Rakonjac. Trener Momir Mileta.

Za Partizan su nastupili: Erić, Čorbić, Cimbaljević, Borović, Makaji, tanasijević, Mirčetić, Ugrešić, Petrušić, Aleksić, Ilić. Trener Nikola Jovanić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija