03.06.2022.

08:22

Foto:

Sport

ŠAKIRA UHVATILA PIKEA U KREVETU SA DRUGOM ŽENOM! Fudbaler se vratio u momački stan

Pukla ljubav! Poznata kolumbijska pevačica Šakira (45) izbacila je iz kuće svog nevenčanog supruga, fudbalera Barselone Đerara Pikea (35), jer ga je uhvatila u krevetu sa drugom ženom, prenose španski mediji!

Jedan od najpoznatijih parova na svetu zajedno je od 2010. godine i ima sinove Milana (9) i Sašu (7). Fudbaler i pevačica se nikad nisu venčali, ali uprkos tome, ako rastanak bude konačan, biće neophodno odrediti s kim će ostati deca i podeliti ogromnu zajedničku imovinu.

Izlazi s klincima

Prema pisanju katalonskog "Periodika", koje prenose svi ugledni španski mediji, Pike se vratio u momački stan, a Šakira je ostala u zajedničkoj vili.

- Šakira ga je uhvatila u krevetu sa drugom ženom i odmah ga je izbacila napolje. Fudbaler se spakovao i preselio u stan u kojem je živeo pre veze sa pevačicom. Komšije ga danima viđaju kako izlazi iz stana i vraća se. Vrlo često je u noćnom provodu, tako da kući dolazi oko dva-tri ujutru - piše "Periodiko".

Fudbaler Đerar Pike upoznao je Šakiru na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, kada je ona pevala na ceremoniji otvaranja. Pošto je ona otputovala u Afriku nekoliko dana pre njega, Pike je nabavio njen broj telefona i poslao joj poruku da se raspita kakvo je vreme i da li da nosi jaknu. Tako su počeli da se dopisuju i ljubav je planula.

Pike je i ranije bio poznat kao ljubitelj noćnog života, ali mediji tvrde da se sad ponovo ponaša kao momak. Često je po klubovima sa mlađim saigračima, koji nemaju porodice.

- U poslednje vreme Pike najviše vremena provodi sa Pikijem Puđom, svojim saigračem, koji ima samo 22 godine. Puđ nije u ozbiljnoj vezi, voli da se provodi i menja devojke, a trenutno mu društvo u takvim izlascima pravi stariji saigrač. Noćni život štopera Barselone otrgao se kontroli. To je počelo još dok je živeo sa Šakirom, što je njoj smetalo. Prevara je nije preterano iznenadila -  saznaje katalonski dnevni list.

Informer

Šakira pobednela zbog prevare

Autobiografska pesma

Mediji u Španiji Pikeovu prevaru povezali su i sa jednom od novih Šakirinih pesama "Te felicito", što u prevodu na srpski znači "Čestitam vam". U pesmi se govori o muškarcu koji je prevario ženu i "pokidao je na hiljadu delova".

Ovo nije prvi put da se spekuliše o razlazu para koji ima dvoje dece. Godine 2017. takođe se pisalo o krahu ljubavi, jer par dugo nije viđen nigde zajedno. Međutim, oni su to demantovali, ali je Šakira i rekla da ne želi da se udaje.

- Dopada mi se da budem njegova devojka. Tako mi je romantičnije - rekla je tad lepa Kolumbijka.