Autor: Informer.rs

03.06.2022.

18:49

Foto: printscreen instagram

Sport

NINKOVIĆ SE OPROSTIO OD SIDNEJA! Bivši fudbaler Zvezde VRAĆA se u Srbijiu! (VIDEO)

Ninković je već pominjan kao potencijalno pojačanje Čukaričkog, a i sam fudbaler je iskazao želju da se vrati u Srbiju i ponovo zaigra na superligaškim terenima.

- Zdravo svima,

Moram da objavim važnu vest i osećam da bi moji navijači trebalo da budu prvi koji će je saznati, jer je naša lojalnost uazjamna u sjajnoj fudbalskoj igri koju svi volimo.

Sa velikim razočaranjem, moram da kažem, više neću igrati za klub sa kojim sam ostvario mnoge velike pobede. Moja porodica je odrasla u Sidneju i volimo život koji smo stvorili ovde.

Moja odluka ne dolazi olako, moja reč je takoreći bila presudna, ali je morala da se donese jer je moj integritet najvažniji za mene i sport kojem sam posvetio najveći deo svog života do sada.
Potpuno razumem da se FK Sidnej kreće u drugom pravcu i da ima drugačiju viziju napredovanja.

Takođe bih želeo da iskoristim ovu priliku da se zahvalim upravi Sidneja za svu podršku koju su mi pružili tokom godina i za uspomene koje smo napravili zajedno.

S obzirom na to, daleko je od kraja, još uvek ima puno strasti u meni i nadam se da ću nastaviti da igram, međutim u ovom trenutku ću morati da potražim neke druge mogućnosti i opcije.

Nadam se da ste svi dobro, hvala vam svima na dugogodišnjoj podršci i radujem se što ću vas videti u novoj sezoni gde god to bilo, ali sa istim uzbuđenjem koje mi pomažete da unesem u svaku utakmicu. Živeli - stoji u poruci Miloša Ninkovića, koju je objavio na društvenim mrežama.