• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

09:13

LJUBIMAC DELIJA STIŽE NA BANOVO BRDO! Posle Australije- Čuka!?

www.fkcukaricki.com

Fudbal

LJUBIMAC DELIJA STIŽE NA BANOVO BRDO! Posle Australije- Čuka!?

Podeli vest

Direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević zagolicao je maštu ljubiteljima fudbala u Srbiji izjavom da će Brđani u ovom prelaznom roku dovesti barem petoricu igrača, a da bi jedan od njih mogao bi da bude nekadašnji vezista Crvene zvezde Miloš Ninković

Milošu Ninkoviću je beogradski klub u srcu, jer je karijeru počeo upravo u Čukaričkom! U Australiji mu je istekao ugovor za koji ima opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu! Ipak, ukoliko se to ne desi, u Čuki ga čekaju raširenih ruku.

Foto: Starsportphoto

 

Ako ne ostane u Australiji, pričamo da dođe kod nas da završi karijeru! On je u zrelim godinama, ali u našoj ligi može da pomogne. To je jedan od igrača koje bismo kao čoveka i kao fudbalera želeli da vidimo u Čuki. Da li će igrati ili ne to i nije najbitnije, bitno nam je da bude tu. Pričao sam sa njim, ako ne ostane u Australiji, da se vrati gde je i počeo. Istekao mu je tamo ugovor, ima opciju još jednu godinu da ostane, ako se ne bude dogovorio, rekao mi je da bi voleo da dođe. Ja se nadam da će se dogovoriti, zbog njega, ali ako ne bude toga - dobro nam došao. Svakako dolazi u maju sada pa ćemo da vidimo - rekao je Matijašević u razgovoru za "Mocartsport" i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Moramo da dovedemo barem petoricu igrača. Rekao sam: štoper, dva vingera, desetka i špic. Ne smemo da pogrešimo. Ovih dana ćemo razgovarati sa nekim igračima iz naše lige, a možda bude i stranaca. Razgovarali smo tokom prodaje Rakonjca sa ljudima iz Lokomotive, možda će nam dati jednog ili dvojicu mlađih igrača na pozajmicu. Pričali smo i sa nekim ljudima iz Nemačke. Da probamo da prođemo to famozno treće kolo kvalifikacija gde nam se letos desio Hamarbi, ozbiljan klub, sa ozbiljnim stadionom, navijačima, igračima... Sledeće sezone svi će napasti i to treće mesto u Superligi, pa kad je tako, hajde svi da napravimo malo bolje timove - ja prvi gledam na svoj - da sve ovo što su napravili večiti ne padne u vodu kao Hrvatima: pet timova jedne godine i ćao.

Foto: Starsportphoto©

 

Ne tako davno, Ninković je komentarisao povratak u srpski fudbal.

- Poslednja sam osoba koja bi trebalo da priča da li bi nešto trebalo menjati ili ne. Iskreno. Pre sedam godina otišao sam iz srpskog fudbala rekavši da sam preumoran posle samo jedne godine provedene u Crvenoj zvezdi. Gledao sam da odem što dalje. Odavde iz Australije ne pratim mnogo srpski fudbal. Samo reprezentaciju, Zvezdu i Čukarički - kazao je za Kurir Ninković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17