• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2022

16:44 >> 17:01

NINKOVIĆ: Ne želim da Ukrajina prođe kao BIVŠA JUGOSLAVIJA! Srpski as OTKRIO da je u strahu za prijatelje! SVI SU UPLAŠENI!

Fudbal

NINKOVIĆ: Ne želim da Ukrajina prođe kao BIVŠA JUGOSLAVIJA! Srpski as OTKRIO da je u strahu za prijatelje! SVI SU UPLAŠENI!

Podeli vest

Zvezda fudbalskog kluba Sidnej Miloš Ninković nije miran poslednjih nedelja. Bivši srpski reprezentativac pomno prati dešavanja u Ukrajini, zemlji koju je skoro deceniju nazivao domom i gde mu je rođeno prvo dete

Pre nego što je Ninković postao miljenik navijača u Sidneju, bio je kultni heroj u ukrajinskom Dinamu Kijevu.

- Bio sam tamo devet godina; tamo je rođena moja najstarija ćerka! Imao sam neverovatne trenutke i stekao mnogo prijatelja - rekao je za ljubimac Delija Sidnej Morning.

Foto: Reuters

 


Sada je zemlja spremna za rat...

- Zaista sam tužan! Izgleda da će oni proći kroz ono kroz šta je prošla bivša Jugoslavija, a to je poslednje što želim.

Uprkos tome što živi na pola sveta daleko, Ninković i dalje održava bliske kontakte sa mnogim svojim bivšim saigračima i prijateljima iz vremena koje je proveo u Dinamu. Dvojica njegovih bivših saigrača, Oleh Husiev i Ognjen Vukojević, sada su pomoćni treneri u Dinamu.

Foto: Starsportphoto

 

- Imam toliko prijatelja u klubu! Igrali smo zajedno, a oni su trenutno u Turskoj, imaju kao predsezonu. Svi su uplašeni. Razumem to jer sam bio u istoj situaciji kada sam bio u Srbiji. Ja to veoma dobro razumem!

Mnogi njegovi srpski prijatelji u Kijevu su već pobegli iz Ukrajine. Ninkovićevi ukrajinski prijatelji nemaju takvu opciju i primorani su da ostanu i brane se, ako je potrebno. Njegov bivši klub se priprema za nastavak sezone nakon zimske pauze, ali očekuje da će fudbal biti otkazan u trenutku.

 


 

 

- Oni samo žive dan po dan, jer niko ne zna šta će biti i svakog dana može bilo šta da se desi! Oni čekaju i nadaju se da će sve biti u redu! Liga nije ista, kvalitet igrača nije isti

Daleko od treninga i utakmica, srpski as misli na bliske prijatelje u svom bivšem domu.

- Samo treba da se molimo da sve bude u redu! Ne mogu da zamislim da bi se rat mogao dogoditi 2022. godine! 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

onda neka se okanu amerike i njihovog huskanja i doturanja oruzija ,neka ih oteraju smrdljive amerikance i ostale stane gnjide van iz Ukraine

sinisa

pre 2 godine

Ukrainci nisu svesni sta ce ih snaci jer njima su neprijatelji Amerika i NATO.Samo neka pogledaju kako je prosla Jugoslavija ako nisu to do sada uvideli osetice a to mnogo boli.Rusi njima nisu neprijatelji oni su bratski narod.Ako slusaju huskanje amerikanaca nece se dobro zavrsiti.Zar im treba ubijanje razaranje gde se ne mogu oporaviti narednih 50 godina.Ukrainci pamet u glavu dok nije kasno....

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17