Autor: Informer.rs

04.06.2022.

19:41

Foto:

Sport

NEOČEKIVANI PREOKRET! Nikolić NAPUSTIO Moskovljane! Da li je OVO šansa za Partizan?

Kako prenosi Sport-ekspres, sprski stručnjak je dobio ponudu od uprave Dinama, ali dve strane nisu uspele da nađu "zajednički jezik" i nastave saradnju.

Podsetimo, Nikolić je u Rusiju stigao tokom maja 2020. kada je preuzeo Lokomotivu iz Moskve, na čijoj klupi je bio do oktobra prošle godine. Sa Železničarima je osvojio nacionalni Kup u sezoni 2020/21.

Inače, Dinamo traga za novim trenerom, pošto je dosadašnji šef struke Sandro Švarc digao sidro po završetku sezone i preuzeo bundesligaša Hertu. Tim iz Berlina je u baražu protiv Hamburgera izborio opstanak u nemačkoj eliti.

Informer

Marko Nikolić

Za vreme njegovog mandata, Dinamo je prošle sezone osvojio treće mesto u eliti Rusije, dok su finalu Kupa izgubili su od gradskog rivala Spartaka sa 1:2.

Obzirom da posle odlaska Aleksandra Stanojevića sa klupe Partizana, crno-beli i dalje tragaju za trenerom, Nikolićevo ime ponovo figurira za povratak u Humsku.

Sportski direktor srpskog vicešampiona Ivica Iliev najavio je da će se goruće pitanje trenera rešiti do kraja ove nedelje.