• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

04.06.2022

09:11

IVICA ILIEV OTKRIO KAD ĆE PARTIZAN DOBITI TRENERA! Stranac nije opcija!

Partizan

IVICA ILIEV OTKRIO KAD ĆE PARTIZAN DOBITI TRENERA! Stranac nije opcija!

Podeli vest

Suzili smo izbor na nekoliko opcija, a do nedelje ćemo preseći i odlučiti ko će voditi ekipu. Želimo što pre da završimo s tim, ali moramo da budemo pametni i da se ne zalećemo, kaže Ivica Iliev

Partizan će ovog vikenda dobiti novog trenera, kaže za Informer sportski direktor crno-belih Ivica Iliev!

On nije želeo da otkriva ko su glavni kandidati, ali je naglasio da će to biti domaći stručnjak.
Klub iz Humske ostao je bez trenera Aleksandra Stanojevića pet minuta nakon poraza od Zvezde u finalu Kupa Srbije 26. maja. 

Odbijeni

Kao i u svemu što radimo, i sad smo krenuli od najboljih. Kasnije smo proširili potragu na još neke stručnjake
Ivica Iliev

 

Čelnici kluba su odmah krenuli u potragu za njegovim zamenikom, a navijači su se nadali da će doći neko od proverenih i dokazanih stručnjaka koji su trenutno bez kluba, poput Marka Nikolića, Ilije Ivića ili Slaviše Jokanovića. Ispostavilo se da niko od njih ne želi da preuzme kormilo kluba koji je poslednji trofej osvojio u Kupu 2019. godine.

Potraga ne ide lako

Ipak, prema rečima Ilieva, u nedelju će biti poznato ko će naredne sezone voditi ekipu.

- Nama radna nedelja traje i tokom vikenda, tako da se nadam da ćemo u nedelju imati trenera. Ne mogu da obećam da će već tada biti potpisan ugovor, ali verujem da će sve biti ugovoreno. Cilj nam je da što pre završimo taj deo posla ali, opet, moramo biti pametni, ne smemo se zaletati. Suzili smo izbor na nekoliko opcija, još malo vremena nam je potrebno da presečemo. Ne mogu o imenima jer ne želim nikoga da izdvojim u pozitivnom ili negativnom smislu - kaže Iliev.

Kao prvi pik trenutno figurira Aleksandar Vuković (42), koji je vodio Legiju iz Varšave. Reč je o treneru koji je bio na širem spisku rukovodstva, ali nije bio glavni kandidat od početka potrage za šefom stručnog štaba. Iliev nije želeo da potvrdi tu informaciju, ali priznaje da su prvobitne ideje ko bi mogao da vodi Partizan - propale.

- Kao i u svemu što radimo, i sad smo krenuli od najboljih. Kasnije smo proširili potragu na još neke stručnjake, koji su takođe dobri. Ne ide lako, ali dok postoji i promil šanse da bude onako kako smo zamislili, mi ćemo se boriti - kaže Iliev.

Tuluz nudi Zdjelaru 600.000 evra

 

Francuski Tuluz želi da angažuje kapitena Partizana Sašu Zdjelara. Odlični defanzivni vezista ima klauzulu u ugovoru prema kojoj može otići ako neko plati obeštećenje od 500.000 evra. Francuzi su spremni da daju crno-belima taj novac, a Zdjelaru nude platu od 600.000 evra godišnje. On u Humskoj trenutno zarađuje 360.000 evra po sezoni.

Stranca ne žele

U vezu sa srpskim vicešampionom dovođen je bivši italijanski fudbaler Marko Simone (53), ali crno-beli nisu želeli stranca.

- Pa recimo da stranci nisu bili opcija nijednog trenutka. Uvek postoji jezička barijera, pa dok oni uđu u sistem, nauče kako funkcionišu stvari u srpskom fudbalu, potrebno je vreme. Sve je lakše uklopiti s nekim sa ovog podneblja - zaključuje Iliev.
 

O pojačanjima sa novim trenerom

Nećemo dovoditi igrače dok ne budemo imali trenera, kaže sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

- Možemo jedino da radimo, pa da novom treneru damo na gotovo sve, da vidi koga bismo mogli da angažujemo. Važno je da se njemu igrači uklope u sistem i filozofiju igre. Zbog toga niko neće ići i nećemo nikog dovoditi dok ne rešimo pitanje trenera. Važno nam je da to bude što pre, da bismo kompletni prolazili pripreme - kaže Iliev.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

Tebi je idiote smesno , tuzan si da tuzniji ne moze biti,jadniji, dok ste vi u Partizanu ,Partizan nikad nece biti dobar . Prepotentno g....

Ivan

pre 1 godinu

Mars iz svetinje! Jedina firma u kojoj ne postoji odgovornost, fk Partizan.

ratko

pre 1 godinu

bas me interesuje koga vi to strucnjaka dovodite iz Srbije a da je dobar trener ,e jade jadne prepotentni Ilijev i vazura pokrali ste sve pare od zarada igraca a doveli invalida Jojica, Markovica ,Miljkovica i obradovica koje su oterali jer bekovi da ih nikad ne stavis u tim ,koji ne znaju da centriraju loptu ,Jojic vezni igac moze samo pertle da vezuje i markovic koji je povredjen pola sezone,da vidimo dalje Smiljanic ,Fejsa koji nije igrao ko zna koliko kao kuburi sa povredama ,pa sto ste ga kupovali koji moj ,ma joj kriminalac do kriminalcau upravi lepo Djuric kaze za toliko godina ama ni jedan trofej bruka ,ma ni sekund ne bi mi bili vise u partizanu ,zabranio bi vam da spominjete ime Partizan,klosariu jedni

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija